Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal jövöhéten leszünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal jövöhéten leszünk 8 honaposak (ö17 én15) de még nem feküdtünk le, ideje lenne már?

Figyelt kérdés
Testi és lelki felkészültségem is megvan, kivánom is őrülten.. Ő már többször feszegette a témát de mindig mondom neki h várjunk, meg is érti nem ezzel van a baj. Hanem szerintem 8hónap után már egyáltalán nem korai de mégis kiváncsivagyok rá h meddig birja és mennyire szeret. Úgygondolom h mindent szeret bennem és egyáltalán nem csak a szex érdekli. Szerintetek 1évig nem 'gáz' (tudom h szánalmas ez a kifejezés de nemtudommáshogy irni) várni a dologgal?
2010. nov. 28. 12:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
itt az idő!! :)
2010. nov. 28. 12:12
 2/19 anonim ***** válasza:
46%

Ha kívánjátok és bíztok egymásban, akkor ne húzd!

Egyébként azt csináltok, amit akartok....

2010. nov. 28. 12:12
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Védekezést nem elfelejteni!
2010. nov. 28. 12:14
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Csodálkozom, hogy eddig nem robbantak fel a golyói... : )
 5/19 anonim ***** válasza:
68%

Elég vicces kérdés XD

15 évesen nem lehetsz felkészülve lelkileg erre.

Akármit mondasz, akkor sem.

Ha egy 15 évessel jár, akkor ne akarjon szexelni.

Ha szexelni is akar, járjon egy idősebbel.Mekkora baromság már ilyen hamar nemi életet kezdeni.

6/19 anonim ***** válasza:
78%

Olyan nincs, hogy itt az ideje.

Amikor nektek jól esik.

Ha akartok első randin szexeltek, és együtt maradtok több mint egy évig... (Volt már példa rá, 18 évesek fölött)

De amíg nem érzitek elérkezettnek, addig nem 'ciki'.

2010. nov. 28. 12:15
 7/19 anonim ***** válasza:
19%
2hónap után sem korai.De ne ezzel mérd fel, hogy mennyire szeret, 8 hónap elég bizonyítás szerintem!A szerelemhez meg hozzá tartozik a szex. Az is egyfajta kifejezés, hogy mennyire is szeret és te ezt megvonod tőle. Szerintem itt az ideje!
2010. nov. 28. 12:17
 8/19 A kérdező kommentje:
ha van egy 17 éves pasi aki szeret akkor 15 évesen mért lenne korai? arra voltam igazán kiváncsi h várjak egy még 4 honapot egy évig vagy jövöhéten 8 honaposan történjen meg,
2010. nov. 28. 12:20
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

12:20as kommenthez:

Jajj anyám borogass... sajnos túl sok srácot ismerek akik bármikor kimondanák egy lánynak hogy 'szeretik' csak hogy szexeljenek vele... Még jó hogy én nem vagyok ilyen.

2010. nov. 28. 12:23
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem korai. Nem muszáj egyből a közepébe, inkább szinteket lépjetek. Ha eddig nem pettingeltetek kezdjétek el.Hisz a szüzesség elvesztése csak akkor következik be, ha a pénisz a vaginádba van. Addig meg játszhattok egymással :) Sok sikert!
2010. nov. 28. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!