Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy érzelmileg zavarodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érzelmileg zavarodott lányon, hogyan segítsek? (ezt nem fogom hagyni. )

Figyelt kérdés
Van egy lány, 2 hete vagyunk együtt.. Szeret, és belém van zúgva. Szemembe mondta hogy szeret, de érzelmileg zavart . Tudom, hogy szeret. Mondta , hogy szemembe nem bír nemet mondani. Nagyon zavart. Azt hiszi ha vége lesz ennek a kapcsolatnak, akkor majd megnyugszik. De nem.. Ezt tudom hogy nem, mert annyira szeret mint én őt.. Ennek ha vége lesz úgy is az lesz, hogy 2 hét múlva megint összejövünk. Nem tudok más lányra nézni annyira szeretem. Ő sem.. Ezt tudom.. 13:00kor találkozunk, de tudom hogy nem bír nemet mondani a szemembe, mert ugyanezt eljátszotta 3 nappal ezelőtt.. Hogyan segítsek neki? (azért zavart mert 1 év 10 hónapos kapcsolata után, 3 nappal én jöttem neki.)
2010. nov. 27. 09:22
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Nagyon akarnám odaállnék elé össze tudnám zavarni megint 1 hétre..aztán megint-megint és megint.. de inkább adok neki 1 hét szünetet átgondolja hogy mit érez, ha le lép mással akkor arra vágyott.. akkor úgy meg tette volna ha velem van is.. én nem fogok lelépni mással ennyi..
2010. nov. 27. 10:54
 52/59 anonim ***** válasza:
2 évnek nem elég 1 hét szünet
2010. nov. 27. 11:34
 53/59 anonim ***** válasza:
Neméri meg ennyit gyötrődni. Adj neki TÖBB időt és te is néz körbe az élet szépségei felé (ami nincs) De légy vele kedves éreztesd vele, hogy fontos neked ő, de közbe adj neki "teret". Remélem sikerül nektek :)
2010. nov. 27. 11:40
 54/59 anonim válasza:

Légy hozzá türelmes talán egy kicsit korán jöttél ő maga sem gondolt arra hogy te jössz és megszeret.

Biztosra szeret,tedd boldoggá okoz neki örömöt vegyél neki csókit vagy virágot éreztesd vele hogy biztonságba van hogy szereted

2010. nov. 27. 11:45
 55/59 A kérdező kommentje:
Hát már én is megzavarodtam.. írtam neki, hogy szeretnék adni neki egy csókot ott ahol kaptam az elsőt is.. és hogy ne az legyen az utolsó.. azt mondta hogy biztos nem az utolsó lesz.. vagy nem tudom.. így írta:S Majd lesz valahogy. 13 ra megyek ki.. lehet veszek neki valamit útközben..
2010. nov. 27. 11:52
 56/59 A kérdező kommentje:
Este lett belőle..
2010. nov. 27. 12:20
 57/59 anonim ***** válasza:
Ha ilyen biztos, hogy nem bírna ki két hetet nélküled, hadd tapasztalja meg ő is.
2010. nov. 27. 17:32
 58/59 A kérdező kommentje:
Annyira zavart..:S áá.. egyszer olyat ír hogy ha vége lesz, barátként meg maradsz nekem?:( most meg ilyet: igen!!!nekünk együtt kell lennünk!egymás mellett a helyünk! :( nem igyvan?
2010. nov. 27. 20:38
 59/59 anonim ***** válasza:

Barátként is együtt tudtok lenni csak más értelemben :)

Nehéz, de nem szabad ennyire kötődni senkihez sem Bár ezt én mondom mikor én se akarom feladni szerelmemet.

De mondom légy vele türelmes! Biztos megéri!

ma 11:40 Voltam.

2010. nov. 27. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!