Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy érzelmileg zavarodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érzelmileg zavarodott lányon, hogyan segítsek? (ezt nem fogom hagyni. )

Figyelt kérdés
Van egy lány, 2 hete vagyunk együtt.. Szeret, és belém van zúgva. Szemembe mondta hogy szeret, de érzelmileg zavart . Tudom, hogy szeret. Mondta , hogy szemembe nem bír nemet mondani. Nagyon zavart. Azt hiszi ha vége lesz ennek a kapcsolatnak, akkor majd megnyugszik. De nem.. Ezt tudom hogy nem, mert annyira szeret mint én őt.. Ennek ha vége lesz úgy is az lesz, hogy 2 hét múlva megint összejövünk. Nem tudok más lányra nézni annyira szeretem. Ő sem.. Ezt tudom.. 13:00kor találkozunk, de tudom hogy nem bír nemet mondani a szemembe, mert ugyanezt eljátszotta 3 nappal ezelőtt.. Hogyan segítsek neki? (azért zavart mert 1 év 10 hónapos kapcsolata után, 3 nappal én jöttem neki.)
2010. nov. 27. 09:22
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Hát szeret,de nem akar szeretni ,nem bírja a kötötséget,szerintem ennyi!:D
2010. nov. 27. 10:21
 42/59 A kérdező kommentje:
"zavart vagyok,amiért hirtelen xy után bekerültél az életembe..gyönyörű veled minden de nekem igy nagyon nehéz"
2010. nov. 27. 10:21
 43/59 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor unnya már a szerelmet. A jból is megárt a sok,pihenni akar ,nem akar egy újjabb érzelmi fihart! Van az úgy! :D
2010. nov. 27. 10:26
 44/59 A kérdező kommentje:

Szerintem elé állok és a következőt mondom:

Tudom, hogy zavart vagy. Tudom, hogy hamar jöttem neked. Bízok benned és ezért mondom el mire gondoltam. Én ha kell 20x 100x 1000x is végigjárnám ezt az utat, ha tudnám lenne értelme.. de nem lenne. Kapcsolatunk megmaradna, tartana 1 - 2 évig és szenvednénk.. Ha kell én akárhányszor végig járom ezt hogy összetörik a szívem, mikor azt írod legyen vége. Azt mondom Pénteken iskola után itt találkozunk. Addig gondolkozz, bízok benned hogy pénteken nem azt mondod hogy találkoztam csütörtökön , szerdán, hétfőn egy gyerekkel és megszerettem. Ezt is miattad teszem. Adok neki egy csókot megölelem, és aztán ennyi.. 1 hét pause..

2010. nov. 27. 10:28
 45/59 A kérdező kommentje:
na milyen?
2010. nov. 27. 10:29
 46/59 anonim ***** válasza:
kissé ketyós ha engem kérdezel!
2010. nov. 27. 10:37
 47/59 anonim ***** válasza:
Nem arról van itt szó hogy "vak vezet világtalant" ???
2010. nov. 27. 10:38
 48/59 A kérdező kommentje:
Ez lesz a legjobb.. megmondom hogy megbízok benne.. és elengedem 1 hét szünetre.. semmi értelme nem lenne ezt 1000x eljátszani énszerintem mert ha elakarna hagyni , vagy megcsalni meg csal akkor is ha vissza engedem mert zavarodott.. 1 hét gondolkodás idő.. és reménykedem megjön a jobbik esze..
2010. nov. 27. 10:45
 49/59 anonim ***** válasza:
Hú najó ,te is totál meg vagy zavarodva!!
2010. nov. 27. 10:48
 50/59 anonim ***** válasza:
Meg se hallod ,amit mások mondanak,nem csak önigazolás képpen jöttél ide? Háromszor is leírtad,hogy "megbízom benned" -ez eléggé azt sugalja,hogy ne keljen csalatkoznom benned,én ezt várom el tőled! Fenyegetésnek is veheti a lány!
2010. nov. 27. 10:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!