Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy érzelmileg zavarodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érzelmileg zavarodott lányon, hogyan segítsek? (ezt nem fogom hagyni. )

Figyelt kérdés
Van egy lány, 2 hete vagyunk együtt.. Szeret, és belém van zúgva. Szemembe mondta hogy szeret, de érzelmileg zavart . Tudom, hogy szeret. Mondta , hogy szemembe nem bír nemet mondani. Nagyon zavart. Azt hiszi ha vége lesz ennek a kapcsolatnak, akkor majd megnyugszik. De nem.. Ezt tudom hogy nem, mert annyira szeret mint én őt.. Ennek ha vége lesz úgy is az lesz, hogy 2 hét múlva megint összejövünk. Nem tudok más lányra nézni annyira szeretem. Ő sem.. Ezt tudom.. 13:00kor találkozunk, de tudom hogy nem bír nemet mondani a szemembe, mert ugyanezt eljátszotta 3 nappal ezelőtt.. Hogyan segítsek neki? (azért zavart mert 1 év 10 hónapos kapcsolata után, 3 nappal én jöttem neki.)
2010. nov. 27. 09:22
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti köszi..

Utolsó, miért beszélném magamba?.. Voltál már olyan helyzetben, hogy azt mondták ki vagy dobva aztán találkoztatok és nem te sírtál hanem ő és ne te borultál ki hanem ő..?

2010. nov. 27. 10:07
 32/59 anonim ***** válasza:
Soha nem dobtak ki, de ha egyszer megteszik akkor tuti nem fogok vele másnap találkozni.
2010. nov. 27. 10:09
 33/59 A kérdező kommentje:
Én csak azért is találkoznék vele, hogy a szemembe mondja ha már nem akar, és ne smsben.. mert hogy smsben ki bír dobni a szemembe nem.. és azt hiszi ezzel majd jobb lesz..
2010. nov. 27. 10:10
 34/59 anonim ***** válasza:
Ejj hajj.. Zavaros ez az egész öcsi.. De ha ilyen ézrékenyen folytatod újra bukni fogsz, csalódni.
2010. nov. 27. 10:10
 35/59 anonim ***** válasza:
Légy konkrét, magabiztos.
2010. nov. 27. 10:11
 36/59 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tehetnék.. az a baj , hogy ha elengedem akkor meg félek le lép mással.. a kapcsolattal semmi baj sem volt:S
2010. nov. 27. 10:12
 37/59 A kérdező kommentje:
Na megvan: a következő teszem:
2010. nov. 27. 10:13
 38/59 A kérdező kommentje:
Találkozok vele.. megbeszéljük mi baja, elmondja meghallgatom és azt mondom neki , hogy 1 hét szünet.. péntek iskola után újra itt találkozunk.. megnézzük mi van.. addig mindenki maga útjára megy, nem beszélünk egymással. és annyit hozzá teszek, hogy félek hogy le lépsz mással de bízok benned.. és egy hét után replay...
2010. nov. 27. 10:14
 39/59 anonim ***** válasza:

wow mégse vagy te annyira kisbuta naiv

Ez jó ötlet, de tényleg tartsd be a szünetet!

2010. nov. 27. 10:15
 40/59 A kérdező kommentje:
Be tartom.. ha le lép mással fájni fog.. de sose szeretett akkor.. mert ha annyira szeret mint én őt akkor nem lépek le mással..
2010. nov. 27. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!