Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy érzelmileg zavarodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érzelmileg zavarodott lányon, hogyan segítsek? (ezt nem fogom hagyni. )

Figyelt kérdés
Van egy lány, 2 hete vagyunk együtt.. Szeret, és belém van zúgva. Szemembe mondta hogy szeret, de érzelmileg zavart . Tudom, hogy szeret. Mondta , hogy szemembe nem bír nemet mondani. Nagyon zavart. Azt hiszi ha vége lesz ennek a kapcsolatnak, akkor majd megnyugszik. De nem.. Ezt tudom hogy nem, mert annyira szeret mint én őt.. Ennek ha vége lesz úgy is az lesz, hogy 2 hét múlva megint összejövünk. Nem tudok más lányra nézni annyira szeretem. Ő sem.. Ezt tudom.. 13:00kor találkozunk, de tudom hogy nem bír nemet mondani a szemembe, mert ugyanezt eljátszotta 3 nappal ezelőtt.. Hogyan segítsek neki? (azért zavart mert 1 év 10 hónapos kapcsolata után, 3 nappal én jöttem neki.)
2010. nov. 27. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Én ki lettem dobva előző kapcsolatomból is.. az is átbaszott.. szóval jó hogy az vagyok.. de benne bízok.. érzem hogy szeret ő csak.. hát:S Nem tudom mi baja..
2010. nov. 27. 09:57
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

Én értelek.. várj!

Mi lenne, ha leülnél vele valahova, vagy MSN-en, ahol neked(nektek) jobb, tisztáznátok mindent, és őszintén megbeszélnétek ezt az egészet!

2010. nov. 27. 09:58
 23/59 A kérdező kommentje:
13 kor ez lesz utolsó! Ez.. találkozunk ha nem esik.. mindenképpen találkozunk ha esik akkor később de hogy segítsek neki?? .. szabadságra vágyik szerintem,de ha elhagy sem fogja meg kapni .. mert SZERET !!! Ez 1000%... akármit csinálhat nem fog elfelejteni.. hisz én sem őt... nem bír másik csávóra nézni.. akkor mellettem is megkaphatja a szabadságot..
2010. nov. 27. 09:59
 24/59 anonim ***** válasza:
100%

Bízol? Engem már megcsaltak, otthagytak, átvertek. De köszönöm azoknak, akik ezt tették velem, mert megtanultam nem-et mondani. Mostmár nem hagyom, hogy bármely nő is az ujja közé csavarjon. Tedd te is ezt.

Ja, még valami. Édesapám mindig ezt mondogatta nekem:

Fiam, ne bízz senkiben csak magadban.. És ne szaladj olyan szekér után, ami nem vesz fel..

2010. nov. 27. 10:00
 25/59 A kérdező kommentje:
és ezt is a szemembe mondta hogy nem bír másra nézni csak így meg nehéz.. megkérdezem mire vágyik.. de akkor azt fogja mondani hogy rám..
2010. nov. 27. 10:00
 26/59 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki egy kis időt, kérj szünetet, 1-2 hetet amig békénhagyjátok egymást, mindkettőtök tisztázzátok magatokban az érzelmeket, aztán biztosra tudni fogjátok hogy szükségetek van-e egymásra. Megszünnek ezek a problémák is. ( Előző voltam )
2010. nov. 27. 10:01
 27/59 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is mondta Édesapám. Nagyon sokszor. De bele zúgtam ebbe a lányba.. arra gondolok vége lesz, úgyvagyok elfelejtem de ha meghallom a nevét, meglátom iskolában, képen.. megőrülök..
2010. nov. 27. 10:01
 28/59 A kérdező kommentje:
szerintem is az lenne a legtisztább.. de tudom hogy újra összejönnénk.. 1-2 hét szünet.. az kb 4 nap mert iskolában minden nap látom...
2010. nov. 27. 10:02
 29/59 anonim ***** válasza:
100%
Én is értelek Te lehet szerelmes vagy belé de ő beléd nem szeret az egy dolog de most lett vége a régi kapcsolatának felsem tudta dolgozni kell neki valaki meg nem is ezt nem tudja eldönteni a lényeg nem veled fog megöregedni ezt eljátszhatjátok akkár egy évig is de ha majd megnyugszik rendbejön ugy is szerelmes lessz és elhagy majd ebben biztos lehetsz. Legjobb az lenne ha azt mondanád maradjatok barátok segítsneki maradj melete de ne ugy mint egy pár akkor talán később lehet valami komoly köztetek.
2010. nov. 27. 10:04
 30/59 anonim ***** válasza:
86%

Hidd el baj van veled!

Ha valaki segytségre szorul az Te vagy

Betegesen ragaszkodsz, félsz az elutasítástól.,bebeszéled magadnak a semmit

2010. nov. 27. 10:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!