Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira elbizonytalanit, szégyeljem magam a pasim előtT?
A barátommal épp azon filóztunk,hogy ő karikó és én picit x es.
Amikor mondta hogy x.es vaygok mondta hogy s a többitről ne is beszéljünk:D
s modntam hogy nyugottan mondhatja mi nem tetszik mert nemharagszom meg mire ő:
Hát kicsi a feneked és nem elég kerek,még nem nőttek meg a melleid...de én igy szeretlen!
ez volt a válasza.akkor most mivan?ugy szégyelen magam előtte ezek után,hogy tudom től kcisinek tartja a melleim meg a fenekem.
Van okom a félelemre?
Normális ha a pasim igy gondolja?
bocsi a helytelen írásért de annyira zaklatott vagyok.
Hát ezt elcseszte a barátunk.
Legalább dicsért volna, de úgy látszik ez nem az ő műfaja...
Ilyet ne mondjon egy férfi, ha már így is gondolja. De biztos jó nő vagy, ha már veled van.
te kérdezted!
Miért mit vársz? Nem lehet minden nő tökéletes! Nincs is! Szal ezen ne akadj fenn. Ha nem tetszene neki valami, akkor sztem már nem lenne veled, vagy megmondaná, de nem így. Túlreagálod. Örülj neki, hogy őszinte volt hozzád.
Nézd: egy fiatal, tapasztalatlan fiú még őszinte. Főleg, ha így lerohanod a kérdéseddel.
De ettől még téged szeret! Úgyhogy nem kell szégyellned magad: örülj, hogy kiderült pár dolog.
Amin tudsz, változtass: most éppen nem sokat tudsz tenni, mert a melled és a feneked annyit fog majd nőni, amennyi be van programozva. Ezért nem érdemes elhízni, mert ronda leszel.
Viszont edzeni tudsz (ésszel! Nem lesérülni!) - attól nagyon szép kerek lesz minden alul-fölül. A melled ettől nem lesz nagyobb, de a mellizom szépen kiemeli majd. A farizmokat pedig kifejezetten könnyű edzeni egy lánynak.
Menj el egy konditerembe, és kérjél tanácsot az edzőtől. Vagy menjetek mindketten, hátha ő is szeretne erősödni.
köszönöm.vegyesek a válaszok,van aki azt modnja,hogy nincs ezzel gond de van aki szerint elcsesztee..azért mindenkinek köszönöm.
jöhetnek még válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!