Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tölti még valaki szingliként az ünnepeket?
Attól, hogy nincs pasitok még nem kell egyedül lenni... Nekem sincs, de most utaztam haza a szüleimhez, és egyáltalán nem érzem emiatt rosszul magam.
Nem is értem miért kéne.
Az, hogy az ember társas lény, nem azt jelenti, hogy társfüggő lénynek is kell lennie. A társ nem a pasit jelenti, hanem a társaságot. Egyedül is meg kell tanulnotok jól érezni magatokat, nem függhettek attól, hogy mikor ki van épp melletted és annak az illetőnek milyen épp a hangulata. Egyedül is teljes emberek vagytok.
Egyébként nekem ez a másoik karácsonyom egyedül, mert pont az előző előtt egy pár héttel szakítottunk, költötünk külön, és én mégsem siránkoztam ezen se tavaly, se idén, mert nagyon sok ember van körülöttem aki szeret és akit szeretek, nem fogok egy olyan miatt sírni, aki már nem (és akit már nem). Egyébként is vannak az életben fontosabb dolgok a pasiknál.
Csupán az első pár év volt kellemetlen. Mára már lassan fel se tűnik. Például a karácsonyról teljesen megfeledkeztem. A szomszédaimtól tudtam meg véletlenűl, hogy karácsony van mert éppen a fát faragták az erkélyen. A szílvesztert pedig a nyitvatartások miatt tartottam fejben.
Viszont a valentin nap az tényleg vacak. Olyankor általában depi vagyok, és teleeszem magamat egy cukrászdában.
Talán az egyetlen szerencsém, hogy-bár vágyok rá de-soha se volt senkim, hiszen amiről nem tudsz az nem fáj(annyira látványosan).
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!