Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tölti még valaki szingliként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tölti még valaki szingliként az ünnepeket?

Figyelt kérdés
Félek, hogy végig nagyon szomorú leszek és arra gondolok majd, milyen volt tavaly, mikor boldog voltam a barátommal :( Nem jó úgy ünnepelni, hogy közben a sírás kerülget...
2010. nov. 25. 13:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
:)
2010. nov. 25. 19:05
 22/26 anonim ***** válasza:
nem vagyok az,de mégis egyedül leszek az ünnepekben!:S Sajnos mondjuk úgy hogy megszoktam,és beletörődtem!!Nagyon rossz de hát,ez van!!!
2010. nov. 27. 07:46
 23/26 anonim ***** válasza:
amúgy 20/L voltam!sya
2010. nov. 27. 07:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdés író.Teljes mértékben meg tudlak érteni.Ugyanugy vagyok mint Te.Szinte félek ettől a pár naptol.Ez egy gyönyörü ünnep.És ha ilyenkor nincs az ember mellett senki az rettenetesen rossz érzés.Szinte ugy is mondhatjuk ezt is fel kell dolgoznunk.mert valljuk be őszintén a magánytól talán nincs is rosszabb.felemészti az embert.csökkenti az önbizalmunkat.Én megpróbálom valahogyan túlvészelni.Társas lények vagyunk és valszeg.ezért olyan nagyon nehéz ez nekünk.Tudom biztosan te is azon gondolkodsz vajon a jövő év is ilyen lesz?Vajon azt is ilyen egyedül magányosan töltöm?De ha van gyermeked aki erőt önt beléd már az is valami.Bár nem pótolja a társ hiányát.É megpróbálok szilveszteri programot csinálni magamnak de így egyedül elég nehéz lesz.Te hogyna vagy ezzel?
2010. dec. 23. 06:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nincs pasitok még nem kell egyedül lenni... Nekem sincs, de most utaztam haza a szüleimhez, és egyáltalán nem érzem emiatt rosszul magam.

Nem is értem miért kéne.

Az, hogy az ember társas lény, nem azt jelenti, hogy társfüggő lénynek is kell lennie. A társ nem a pasit jelenti, hanem a társaságot. Egyedül is meg kell tanulnotok jól érezni magatokat, nem függhettek attól, hogy mikor ki van épp melletted és annak az illetőnek milyen épp a hangulata. Egyedül is teljes emberek vagytok.

Egyébként nekem ez a másoik karácsonyom egyedül, mert pont az előző előtt egy pár héttel szakítottunk, költötünk külön, és én mégsem siránkoztam ezen se tavaly, se idén, mert nagyon sok ember van körülöttem aki szeret és akit szeretek, nem fogok egy olyan miatt sírni, aki már nem (és akit már nem). Egyébként is vannak az életben fontosabb dolgok a pasiknál.

2010. dec. 23. 22:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Csupán az első pár év volt kellemetlen. Mára már lassan fel se tűnik. Például a karácsonyról teljesen megfeledkeztem. A szomszédaimtól tudtam meg véletlenűl, hogy karácsony van mert éppen a fát faragták az erkélyen. A szílvesztert pedig a nyitvatartások miatt tartottam fejben.

Viszont a valentin nap az tényleg vacak. Olyankor általában depi vagyok, és teleeszem magamat egy cukrászdában.

Talán az egyetlen szerencsém, hogy-bár vágyok rá de-soha se volt senkim, hiszen amiről nem tudsz az nem fáj(annyira látványosan).

24/F

2011. jan. 1. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!