Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tölti még valaki szingliként az ünnepeket?
Én már 20 éve.
Amúgy azt se tudom mit csinálnék, hol lennék karácsonykor, szilveszterkor, ha lenne barátnőm.
Karácsonykor tuti hogy otthon leszek és szerintem szilveszter este is.
20F
Nekem sincs most barátom, de a karácsonyt a szüleimmel és az öcsémmel ünneplem, és nagyon jó lesz!
Eszembe nem jut ilyenkor a volt pasim után sírni, most végre ez a második karácsonyom így, hogy nem kell kettészakadnom!!!
Ne az után sírj, aki nincs veled, hanem azoknak örülj inkább, akik még veled lehetnek karácsonykor.
Pl ha még élnek a nagyszüleid, ha ritkán találkozol az unokatesóiddal, akkor ez nagyon jó alkalom, hogy találkozzatok, és megajándékozd őket! Az ajándékozáshoz és a karácsonyhoz tényleg nem kell pasi!
Amúgy a karácsonyon kívül megértem a bánatod, de nekem inkább a hétköznapokon van olyan, hogy hiányzik, hogy legyen mellettem valaki, az ünnepeken pont van annyi ember körülöttem, hogy ez eszembe se jut...
16:22..
Tény, hogy rengeteg szingli van, csak ahogy itt sokan írták is vannak akiknek barátaik sincsenek és rokonok sem akihez elmehetne na az már nagyon sz@r.
Ha szingli vagy de vannak haverjaid akikkel el tudsz menni szilveszterkor vagy van kit karácsonykor meglátogatni az még elviselhető teljesen .
De ha senkid sincs és karácsonykor és szilveszterkor is otthon csücsülsz miközben látod hogy a szomszádoknál mennyien mennek látogatni karácsonyozni te meg csak gubbasztasz otthon a 4 fal között na az roh@dt egy érzés tud lenni szerintem.
én : P esetleg korombeli lányok irhatnak ha szeretnek ismerkedni :P
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!