Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VÁROM A VÁLASZOKAT! Kapcsolatban vagy szingliként jobb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 20:03
2/20 anonim válasza:
Kapcsolatban, de nem mindegy milyenben. Ha rossz az a kapcsolat akkor inkább szingli.
3/20 anonim válasza:
Ha érdekel a véleményem, persze hogy kapcsolatban jobb mint szingliként:).
ha olyan típus vagy akinek szüksége van valakire, akkor..
jobb együtt lenni egy emberrel
ha viszont olyan ember vagy aki nehezen tűzi a korlátokat, akkor jobb egyedül..
18/L
5/20 anonim válasza:
A kapcsolat minősége nem mindegy. Ha gáz, akkor egyedül jobb.
8/20 anonim válasza:
A fizika tankönyv szerint aki nem él házasságban annak 1800 nappal rövidebb lesz a zélete (nem vicc, télleg benne van!!!!!!!!!!!!!!), szal ezek szerint házasságban a legjobb!
9/20 anonim válasza:
Egyedülállóként.Olyan nő még nem született,akiért ezt a szabadságot feláldoznám.19/F
10/20 anonim válasza:
Én mostkapcsolatban vagyok de mind2ben van jó is meg rossz is. Pl jó a szingliségben:
- Azt csinálsz amit akarsz,
- senkinem akar megmondani semmit, h h csinálj,
-Akkor és oda mész buklizni ahova te akarsz
-Akárkit felszedhetsz
kapcsolatban:
-Mindig van, aki támogasson a döntéseidben, netán jó útra tereljen
-Valamilyen szintem biztonság érzetet ad
-Van egy ember, akivel közösen tervezgethetitek a jövőt
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!