Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb kapcsolatban élők! Ha hullámvölgybe keveredtek, mit csináltok, hogy jobb túllegyen a kapcsolatotok a válságon?
-valami új program
-egy harmónikus vacsora
-pár napig no tali,és átgondolujk a dolgokat
Lehet, hogy nektek is jót tenne pár nap külön. Te elmész a te barátnőiddel, ő az ő barátaival (gondolom te a lány vagy. :)), és mindketten gazdagodtok új élményekkel, amiket aztán meg lehet osztani egymással.
Csináljatok olyan programokat, amiket eddig még nem.
Nálunk úgy komolyabb válság nem volt, mármint olyan,amit mindkettőnk érzékelt volna, de nekem már voltak érzelmi megingásaim, bizonytalanságaim, tanácstalanságaim. Akkor én mindig kitaláltam valami újat. Próbáltam máshogy közelíteni a páromhoz, előállni új ötletekkel, beiktatni különleges programokat.
Ha ti általában pörögtök, meg különleges dolgokat csináltok, akkor lehet, hogy pont a fordítottjára volna szükségetek. Egy nyugis film, egy esti séta, egy kis cukrászda, vagy egy egyszerű beszélgetés, társas, akármi.
De mindenképp jó ötlet egy kicsit lazítani, külön. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!