Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendőrségre forduljunk vagy még ne?
21/30 A kérdező kommentje:
Ezt hogy "itt jártatod a szádat" arra értettem, hogy itt fikáztad hogy gyakori kérdéseken kérdezgetem mit tegyek... csak annyit akartam megkérdezni hogy érdemes e rendőrségre szaladni, mivel édesapám kint van Sopronban én pedig Vácon lakom. Már 1 éve nem tartjuk a kapcsolatot, még mielőtt azt mondanátok hogy miért nem kérdezem meg őt.. ez sajnos így alakult. Nem szaladok apucihoz , bárcsak meg tehetném.. további szép napot.. válaszokat nem várok mert jönnek a fikázások ismét.. nem is írok többet ide:) Remélem örömet okoztam Teletha.
Sziasztok!
Csak az a lehetőséged van, hogy a csaj és az apja elintézik a pasit, vagy pedig te megismerkedsz vele és pusztítás nélkül megkéred, hogy kopjon le, mert ha vered a lány is bajba kerülhet...Ezt nem akarod, ugye?
2010. nov. 24. 17:00
23/30 A kérdező kommentje:
Nem akarom, én nem akarok hozzá nyúlni se.. de viszont nem fogom engedni hogy ott a helyszínen dögöljek meg mert ő ki lett dobva
Igazad van, de nem is biztos, hogy neked fog támadni...
Ha igen, levered a földre és kész.
2010. nov. 24. 17:17
25/30 A kérdező kommentje:
Ez így nem korrekt? Őszintén..
De, szerintem teljesen az..
Szóval ne kapd fel a vizet:)
Viszont az már tényleg az utolsó lépés legyen, hogy te koptatod le. A lány parancsoljon rá, vagy sírja ki az apjától, ha apja olyan szemét, hogy nem zavarja, hogy a lányát cseszegetik.
2010. nov. 24. 17:25
27/30 A kérdező kommentje:
Reméljük hogy vissza se jön már.. :)
2010. nov. 24. 22:18
Kedves kérdező! Átérzem a helyzeted teljes mértékben. 24/F vagyok. Ugyanígy jártam mint te. Csak a mi esetünkben a 2 hetes "szerelem" az majdnem 3 hónap volt. 3 hónap alatt elhittem, hogy expasi koptatva. Előtte "zaklatta" a barátnőmet még, ott is volt házbamenetel, karrángatás minden. Aztán kb 3 hónap után nemrég derült ki számomra a teljes igazság. A csaj frankón átbaszott. Kellett neki egy lelkitámasz, meg egy kis "frissítés", mert épp akkor rosszban voltak. Elhitette velem hogy szeret. De aztán vigyorogva visszament a "volt" pasihoz. Jelenleg is vele van. Szóval annyit akarok ezzel neked mondani, hogy zűrös a te csajod is, jobban jársz ha hagyod a francba, különben úgy jársz mint én.
2010. nov. 24. 22:31
30/30 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, ha most hagynám ilyenért.. kb annyira fájna , mintha megtenné .. szóval ez mostmár mind egy.. de azért köszi szépen!:) Részvétem..
Kapcsolódó kérdések: