Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendőrségre forduljunk vagy még ne?
Miért nem cseréli le a barátnőd a telefonkártyáját? Akkor talán nem tudná őt nyaggatni sms-ekben. Amúgy, ha én nem akarok beengedni valakit a lakásba, akkor az nem is jön be, különben segítséget hívnék. Én amondó vagyok, hogy a barátnőddel tisztázd, pontosan mit is akar vagy ki akar-e mászni ebből egyáltalán.
2010. nov. 24. 13:40
12/30 A kérdező kommentje:
Ki akar mászni, mert tudom hogy engem szeret... érzem, látom rajta.. figyelj ez olyan dolog hogyha 2 évig együtt vannak, és van kulcsa mert az apja megbízik a gyerekben és be megy.. akkor szegény 55 kilós lány mit csinál egy felnőtt férfivel? Így is el akart menni és vissza rántotta az a büdös paraszt hogy hallgassa meg ha hozzá beszél. Lány onnan tudom hogy ki akar szállni hogy megbeszéltük ha legközelebb jön megyek én is.. nem nyúlok a gyerekhez de szerintem nem is kell mert úgy is ő fog kezdeményezni.. attól kezdve tisztába vagyok az önvédelem fogalmával... :) Köszönöm mindenkinek !:)
"van kulcsa mert az apja megbízik a gyerekben"
Szánalmas... Ezért kell beszélni vele.
2010. nov. 24. 13:50
Ha nem tényleg annyira nem akarná a másik pasit, már mindent volna, hogy ne legyenek együtt.
2010. nov. 24. 13:51
15/30 A kérdező kommentje:
Erről én nem igazán tehetek: )
lemeradtt a mindent szó:S
2010. nov. 24. 13:52
Bocs, hülyeségeket beszélek, szétesett a fejem:D
Szóval, te mutatkozz be a pasinak, ha a barátnőd szakítani akar, csak nem mer, egyébként ne...
De ne öld majd meg és ne hozz bajd a lányra sem!
De ez az ágyas dolog is szánalmas.
2010. nov. 24. 13:54
"Tisztában vagyok az önvédelem fogalmával ;)" ezen jót röhögtem.
Jajj te gyerek :D
A barátnőd volt barátja egy igazi rossz fiú, aki nem riad vissza semmitől, aki két évig kurogatta a csajod.
És vedd már észre, hogy te ki vagy. Valaki aki apucihoz akar rohanni,+ gyakorikérdéseken akar megoldást találni.
El mondom én neked mi lesz ebből: nem sokára újra összejönnek és tovább kúrja a lányt minden nap.
(2év után 2 hét alatt nem lett beléd szerelmes, hidd csak el)
2010. nov. 24. 14:10
"teletha"ez telitalálat!!!!Ezen most én is hatalmasat röhögtem nagyon jó arc lehetsz és a tutit írtad !!Ment a zöld részemről!:D
2010. nov. 24. 14:52
20/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom kedves válaszolók mi van veletek, Teletha te is itt jártatod a szádat.. és ha nem hiszed el hogy tisztában vagyok vele hogy mi az önvédelem, nem kell kinevetni a másikat. Ezzel saját magadat nevetteted ki.. Apám rendőr, édesanyám jogot tanul. Én 3 éve kempo-ra járok. Nem akartam mondani mert az lesz hogy vagánykodok. A csávó rossz fiú? A csávó egy árufeltöltő és kb vagy 65 kiló az egész gyerek. Én 81 kiló vagyok 189 centivel. De ezt hagyjuk szerintem. Nem kértem hogy fikázz le.. kösz!
Kapcsolódó kérdések: