Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette kitörölni még mindig? :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Itt van egy régebbi kérdésem.
A lényeg az,hogy már több mint, egy hónapja együtt vagyunk a barátommal(tudom nem sok)és az exéről még mindig meg van a csókos kép:/Eléggé bánt a dolog,de tudom,hogy nem szép,hogy turkálok a telefonjában,de múltkor is csak a közös képeinket akartam megnézni,de most viszont azért,hogy meg-e van még az exéről meg róla a kép? És sajnos meg van:/
Írták páran,hogy mért kell eltörölni a múltat,ha új kapcsolatot kezdünk etc.etc?De akkor legalább a telefonjából törölje ki és mentse le gépre, vagy akárhogy és tegye el a szekrénybe:/
Szerintetek megint csak túlreagálom, vagy beszéljek vele,vagy mondjam neki?Eléggé elszomorít:(
Én pl kitöröltem a képeket,mert ezzel nekem is könnyebb volt,de CD-n vhol meg vannak még, csak eltettem,hogy ne keljen látnom.
Szerintetek?Mi legyen?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!