Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal lassan 2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal lassan 2 éve vagyok együtt.Állandóan a múltján veszekszünk,mert én tudom,hogy elöttem hány csajjal volt "úgy"...és engem ez nagyon idegesít és nagyon rossz érzés.Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy az még előttem volt,stb..de akkor is nagyon idegesít és már őt is kikészítem a hülyeségeimmel.Azon gondolkodtam,hogy elmegyek pszichológushoz,mert ez már nem normális amit csinálok,félek,hogy miattam fogunk szakítani,pedig tudom,hogy ő nagyon szeret.Nem tudom,hogy mit csináljak,mert ha valaki azt tanácsolja nekem hogy: felejtsd el,ne foglalkozz vele,...valahogy nem megy ez nekem..nem tudom elfelejteni:(( tényleg nemtudom mit csináljak!:(
2009. jan. 14. 00:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az a baj ,hogy több vagyok 16nál..és épp ezért gondolkodtam el magamon,hogy ez nem normális amit csinálok,a másik,hogy a gyerekeimet soha nem bántalmaznám..nem tudom h honnan vetted ezt az abnormális dolgot...teljesen más 1 olyan lányt megütni akit utálok és aki tönkreakarja tenni az életem,mint a gyerekem,akit én szültem és én szenvedtem meg vele..tiszta szívemből szeretni fogom..és nem pedig megütni,ha valami rosszat csinál..énis voltam gyerek..még mindig 1 kicsit az vagyok...egyébként a barátom tudott a dologrol..söt,a végét látta is..és nem szólt közbe...nekem volt igazam..akkor is épp ráakart mászni a barátomra(a barátom nem hagyta)én épp odakeveredtem abba a társaságba...és akkor vertem meg a csajt...köszönöm azoknak a válaszát,akik együttéreznek velem..a többieket pedig megkérem,hogy ne fárasszanak az ilyen gyerek veréses dolgokkal...mindenki magábol indul ki!!
2009. jan. 14. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
szia!!én100%ban olyan vagyok mint te!van amikor rámjön a multja és akkor az összes csaja az esszembe jutt!!és elkezdem neki mondani vagy elkezdek sírni!!és nem szolok hózá!!de nagyon szemétség tőlem mert látom hogy nagyon rosszol esik neki!!úgyhogy mostanában inkább magamban tartom az eféle bánatom és akkor idegeskedek és sírok amikor egyedül vagyok!mert ebbe bele lehet uni és én meg nem szeretném hogy ez miatt szakítson velem mert én belehalnék!!mert ezt már nem lehet megváltoztatni hisszen már megtörtént és elis múlt!!és ő semiben sem hibás hissz akkor még csak nem is ismertük egymást nem is tudtunk egymásról!
2009. jan. 15. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Megverni csak akkor, ha bántalmaz valakit, ok nélkül, más esetben nem. Az ösztönlények ilyenek, és lehet, hogy most azt mondod, nem vernéd meg a gyereked, de ha így engedsz az ösztöneidnek most, akkor később se garantált, hogy más esetben, más személynél vissza tudod fogni magad. Ez betegség is lehet nálad, gyerekkori dolog is akár, amire nem emlékszel, mert ez nem normális viselkedés. Anyukám ad egy pofont apámnak, mert apám elszorította a karját, az rendben van, mert egyenlő mértékű volt az önvédelem a támadással, de amit te csináltál, az nem, amit az a lány csinált, azt nem veréssel kéne megoldani. Azt tudod, kik csinálják? A cigányok bizonyos igénytelen köre (nem mind!), akikre haragudni szoktak.
2009. jan. 15. 15:41
 14/14 A kérdező kommentje:
igazad van....csak tudod...hirtelen olyan ideges lettem amikor megláttam..és akkor minden eszembe jutott amikkel a csaj traktált..h terhes a barátomtól meg hogy lefeküdtek..meg h a barátom folyamatosan megcsal vele,meg h a barátom miatt gyogyszerezte be magát..stb stb...és nekem ezt fél éven keresztül kellett hallgatnom.,..mert ha ezt kitalálja 1 nap..azt mondom hogy oké..hülye a csaj..ölje meg magát..vagy akármi..de az,hogy féléven keresztül telefonon hivogat meg ilyenek..eléggé kiborító..nagyon sokat sirtam miatta..sose szoktam verekedni..soha nem ütöttem meg még senkit..pedig sok olyan ember volt általános iskolában ,akik engem is bántottak..de mégsem érdekelt..és most itt 1 olyan ember akiért élek-halok..nem akarom elveszíteni..és akkor ez a lány ilyenekkel fájdítja a szivem..megtettem...nem érte meg..de egyszerűen annyira kiborított..nyáron direkt szerveztem vele este 2esben 1 találkozót..hátha összetudunk barátkozni...vagy valami hasonló..hogy legalább ne utáljam ennyire..egész este sétáltunk és beszélgettünk a csajjal..és én végig azt hallgattam,hogy ö hogy feküdt le a barátommal..miket csináltak..szarul esett..de végighallgattam...hátha jobb lesz ...de nem lett..akkor találkoztunk utóljára normálisan..utána volt a kiborulásom,és az hogy nekimentem.
2009. jan. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!