Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lassan 2 éve vagyok együtt.Állandóan a múltján veszekszünk,mert én tudom,hogy elöttem hány csajjal volt "úgy"...és engem ez nagyon idegesít és nagyon rossz érzés.Hogyan felejtsem el?
Az első válasznak sajnos a felét sem értettem (biztos bennem van a hiba...).
Egy nagyon hasonló szituban nekem ezt mondták: írd össze az összes nevet, akik előtted voltak a párodnak. Csak a neveket, esetleg a hajszínekkel, hogy kicsit személyesebb legyen. Szépen hajtsd össze, és tedd félre. Amikor előjön ez a probléma, akkor amikor a legidegesebb vagy, vedd elő a papírt és tépd apró cafatokra. Amilyen kicsire csak tudod. Ha még mindig ideges vagy, akkor szórd szét a cafatokat a szobában és hagyd ott, menj el. Később, amikor megnyugszol, menj vissza, és nézz körül, mit csináltál. Szedd össze a maradványokat, és írd meg újra a papírkádat, tedd el. Amikor megint felidegesít ez a dolog, megint tedd ugyanazt. És mindig, addig, amíg végül úgy nem érzed, hogy az egész nem ér annyit, hogy utána annyit vacakolj a darabok összeszedésével.
Ez csak akkor válik be, ha tényleg meg akarsz szabadulni a haragodtól, ha csak szenvedsz, de közben táplálod is magadban, akkor nem fog sikerülni. Ahogy mondják sokszor: ezt is fejben kell eldönteni.
Azt írod, hogy szeret a barátod. akkor minden bizonnyal a korábbi kapcsolatait is már rég lezárta magában. az első válaszoló számomra sem világos, mit hadovált össze. azt fontos megértened, hogy mindenkinek van múltja, ami hülyeség, hogy halott... hiszen a múltunk is hozzátartozik a jelenlegi személyiségünkhöz, általa váltunk azzá, akik most vagyunk. gondolj arra, hogy a btod korábbi is hozzájárultak ahhoz, hogy rádtalált a srác. ha leragadt volna vmelyik exnél, akkor most nem a tied lenne. érted? sztem így könnyebb elfogadni, hogy a btod már nem "szeplőtelen" úgymond.
még vmi: örülj annak, hogy az exek nem hívogatják, nem kísértik a kapcsolatotokat. az sokkal nagyobb gáz lenne.
minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!