Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogyha nagyon, nagyon szeretsz valakit már pár hónap után, akkor gyorsan kiszeretsz belőle?
Igen,és nem.
Mert már pl egy év után,vagy hosszabb idő után már nem érzel iránta olyan heves lángoló szerelmet(rengeteg a kivétel),még mindig iszonyúan szerelmes vagy belé,de ahhoz az érzéshez nagyon nagy szeretet is társul.
Ezért még erősebb lesz a kapcsolat.
Talán igaz. A nagy heves érzelmek gyorsan lecsengenek, de szerintem ez nem is olyan nagy baj, hiszen hulla szerelmesen egyszerűen nem lehet hosszabb távon létezni: az ilyen ember nem képes ellátni a feladatait, nem eszik rendesen, tulajdonképpen felőrli az egész személyiségét. 1 éve vagyunk együtt a párommal, még mindig szerelmes vagyok belé, de most inkább már azzal a nyugodt, kiegyensúlyozott szerelemmel szeretem, amihez társul az egyik előttem válaszoló által írt nagyfokú, elmélyült szeretet is. És szerintem ez a világon a legjobb dolog. Ha viszont pár hónap után úgy kiszeretsz valakiből, hogy jött aztán ment a nagy érzelem, az nem szerelem volt, hanem fellángolás.
24 N
Szerintem ez hülyeség. Persze egyénenként változó van aki igen van aki nem.
Én több mint 1 éve szeretem a párom és még mindig nagyon szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!