Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? Ilyen emberrel lehet komolyan tervezni?

Figyelt kérdés
megismerkedtem a pasimmal,aki szüz volt,nekem már van tapasztalatom.nagyon-nagyon komolyan gondolom vele,eltudnám képzelni vele az egész életem,csak sajnos ö még mással nem volt,attol félek,h évek mulva kiszeretne probálni más nöt is,ezért ma mondtam neki,h szüneteljünk,h legyen neki legalább egy szexuális élménye rajtam kivül,ö erre föl mérgedt és mondta,h nem tudná megtenni,mert nagyon szeret.de akkor tervezek vele komolyan?de mi lesz ha 10év mulva mást akar?20l
2010. nov. 21. 00:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
neharagudj, de én a srác helyébe nem tudnálak már komolyan venni többet ilyen kijelentés után. Pillanatnyi vagy sem, komolyan gondoltad, és ezen van a hangsúly.
2010. nov. 21. 01:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne oltsátok... Volt egy barátom, én voltam neki az első. Mindent megtettem érte, olyan volt az egész kapcsolat, mint egy tündérmese. Aztán lépett... Azt mondta, hogy kíváncsi milyen mással a szex, na meg honnan tudja hogy én vagyok a nagy Ő, ha még nem tudja milyen mással...Amúgy hozzá tenném, hogy az élete romokban hevert mikor összejöttünk, én kapartam össze és segítettem neki mindenben, sokszor a saját problémáimmal sem foglalkoztam, csak hogy az ő élete normális kerékvágásba kerüljön...

Nyilván, lehet hogy kikapsz valami csődört, akinek a 152. vagy, és akkor is megcsal, sosem tudhatod...

2010. nov. 21. 01:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben megértelek! Bár én a 2. voltam/ vagyok a barátomnak, mivel tudom, hogy azzal a lánnyal nem volt jó neki a szex, meg akkor még fiatal volt, én is néha félek, hogy mi lesz, ha majd ki akarja próbálni mással (mert nekem meg Ő volt az 1. így tapasztalatlan vagyok...)...

Az elején rengeteget járt ez a fejemben, meg hogy majd felkerülünk Pestre egyetemre, és akkor talán Ő is az egyetemisták éltét akarja élni, hogy bulizik meg csajozik... Márpedig én vele képzeltem/képzelem el a jövőmet.

Hogy én mit tettem? Mielőtt felkerültünk az egyetemre, megmondtam neki, hogy ha még ki akarja élni magát, ha úgy érzi, nem dugott még meg elég csajt és bulizni meg csajozni akar mert ez kimaradt az életéből, akkor én elengedem, és várok rá akár 5 évet is, mire kiéli magát, ha utána azt mondja, hogy elég volt, és mégiscsak én kellek neki. Nem azért mondtam ilyet, mert nem szerettem, vagy mert nem éreztem, hogy Ő szeret, egyszerűen úgy gondoltam, inkább akkor élje ki magát 20-23 éves korában, mikor még csak 1-2 éve vagyunk együtt minthogy 5-6 év együtt töltött idő után, mikor a haverjai már eljegyezték a barátnőjüket (és mondjuk én is erre számítok), kb 24 évesen jöjjön rá, hogy neki mennyi minden kimaradt még az életéből és inkább kipróbálná még...

Természetesen a válasza "nem" volt és Ő is kicsit felháborodott, de elmagyaráztam neki, hogy miért találtam ki ezt a dolgot. Azóta, hogy engem választott és már 1,5 éve kitart az egyetem mellett is mellettem, pedig nekem kb heti 5 órám jut Rá a tanulás miatt, már kevésbé aggódom, bár még mindig ott van bennem kicsit a félelem, hogy még mindig meggondolhatja magát 3-5-10 év múlva. Talán sosem fogok teljesen megnyugodni, de nem emésztem magam emiatt.

Nyugodtan tervezz a barátoddal komolyan, ne rágódj a jövőn, valóban kiszámíthatatlan, mit hoz a sors, de ha folyton azon aggódsz, akkor nem tudod majd kiélvezni a pillanatot. Fogadd el, hogy szeret, és nem kell neki más, örülj ennek, és bízz benne, hogy mindig is így marad. Remélem valóban így alakul majd a dolgotok :) 19/L

2010. nov. 21. 01:27
 14/17 thomasas válasza:
Ehez nem kell 10 év hogy rájöjjön hogy 1 csajjal nem dughat amíg él ... ezzel mindenki így van ...
2010. nov. 21. 01:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyrészt egyetértek az előzőekkel, megfutamodsz a kihívás elől. Másrészt ha 20-on túl még szűz, akkor valszeg úgyse talál mást rajtad kívül, aki hajlandó lenne vele lefeküdni.
2010. nov. 21. 08:44
 16/17 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek!utolso-nem azért nem feküdt még le rajtam kivül senkivel,mert nem talált volna mást,csak mi már gyerekkorunk ota ismerjük egymást,már jártunk is,csak nekem más kellett,akkor még nem gondoltam vele komolyan,ö meg nem akart magának mást!
2010. nov. 21. 09:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen most kár aggódnod. Nem feltétlenül a szexuális tapasztalat hiánya lehet később a probléma, mert ha jó neki veled, akkor nem fogja érdekelni, hogy milyen lehet mással, mert minek. A baj az lehet, hogy nagyon sok a rámenős nő, és mivel nem volt mással kapcsolata, és nem szedték őt fel, nem fogja tudni, hogy melyik nő mit is akar, és megszédülhet. De ez veled is megeshet, mert te is fiatal vagy. Én inkább ebben látom a problémát. De ez bármelyik pasival előfordulhat, aki a korosztályod, szóval ezért nem kéne vele szakítanod.

Amellett, mindig mindenben vannak kivételek. Lehet hogy a barátod tényleg annyira szeret, ezek szerint már évek óta, hogy ez így is marad. De tényleg nem baj, hogy ezt most így felvetetted, legalább tudja, hogy nem kapaszkodsz őbelé foggal körömmel, és érezheti hogy szabadon dönthet, hogy mit akar.

Szóval, ha te is szereted őt, és komolyan gondolod vele, és te nem akarsz kalandozgatni, akkor hagyj mindent úgy ahogy van. majd alakul. 20 évesen még nem kell férjhez menned :)

32/N

2010. nov. 21. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!