Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy valamibe beletemetkeztetek és megbántátok, mert rájöttetek, hogy elszalaszottatok egy pasit?

Figyelt kérdés

Pl új munka új hobbi. De elhanyagoljátok egy (vagy több) fiú barátotokat, aki esetleg a háttérben többet akart volna. De ti elhanyagoltátok, mert inkább a munkát vagy a hobbitokat válaszottátok, vagy csak "lusták" voltatok egy találkozót szervezni. És hát egy pasikat a "bocs nincs rád időm" dumával igen hatékonyan lehet eltávolitani...

tehát volt már ilyen ballépésetek, és rájöttetek és megbántátok? (mondjuk egy közös baráton keresztül jöttetek rá, hogy a pasi többet akart, esetleg a levelezésekből következtettétek ki)

2010. nov. 19. 01:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát az már nem az én bajom hogy a legtöbb ember máról holnapra sem tud élni. :)) Amúgy igen, egyedüllétet.
2010. nov. 19. 01:43
 12/17 Moszuke ***** válasza:

egyedüllét.

gratulálok!

az ilyen embereket tudatosan nem akarom megváltoztatni mert nem érdemlik meg.. ilyen hozzáállással:(

legyél csak egyedül.. nekem oszt tök mind1.. szép jövő

biztos boldog leszel amikor egyedül fekszel a nagy ágyadban...

2010. nov. 19. 02:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nagyon örülök hogy nem akarsz megváltoztatni, meg igazán az okát se látom miért kellene megváltoznom de mindegy. Én boldog leszek az biztos. :)
2010. nov. 19. 02:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Boldog leszel, hát persze. Mert te azt előre látod. Ostoba vagy kislányom. Én nem megváltoztatni akarlak, csak erősen orrbaverni. Nem szeretem az ilyen idiótákat.
2010. nov. 19. 08:06
 15/17 taj getosz ***** válasza:

20 éves ,mit vársz tőle?:D

általában ők mindent jobban tudnak:D

2010. nov. 19. 13:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Istenem, annyira sem érdekel hogy vitatkozzak. Igazatok van persze, annyira ismertek, ti biztos jobban tudjátok. Majd jövök nyilatkozni 20 év múlva, bye.
2010. nov. 19. 13:27
 17/17 Moszuke ***** válasza:

én leszarlak komolyan mondom, ráuntam arra hogy emósokat térítsek meg.

tudod lehet, hogy "boldog" leszel csak addig amíg nem érzel rá az igazi boldogságra.. egyedül is lehetsz boldog ja.... a boldogság skálán mondjuk 10/2s szintű boldogságot érhetsz el... de amíg nem érzed az igazi boldogságot addig neked ez a 10/2 10/10nek számít... ez benne a szomorú:) ingerszegény boldogság, vagy mi.. hajjaj

1 szerelemmel a skála már bőven 10/9:)

2010. nov. 20. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!