Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem akar már tőlem semmit csak barátságot?
Figyelt kérdés
Szakított velem ,aztán másnap békülni akart,aztán azt mondta mégsem,de nem szeret az már tuti!!!De azt mondta legyünk barátok de én nem tom képes vok e rá,de szükségem van rá,hiányzik a csókja,az ölelése,szeretem!!!!és nem tok elszakadni tőle,mai láttam a suliban,majd meg szakadt a szívem,és ott lebzseltek körülötte kis 15éves csajok,teszem hozzá én 21 leszek btom meg 18 múlt ,valószínű,h éretlen még egy kapcsolathoz?????De szeretem,és több mindent kaptam tőle mint egy érettebb férfitól!!!ö feltétel nélkül bulizni akar,de és sosem tiltottam meg ,h nem legyen barátival!!!!!és még hisztizni sem hisztiztem ha elment vhova!!!És elfogadtam lány barátit is ,ami azt illeti nem hiszek fiú lány barátságban!!!egyik mindig többet érez az tuti!és most már exemnek mondom,nagyon jó pasi,és persze aki 15-16évesek aki minden megtesznek,h megszerezzék akár bugyit is lehuzzák neki!!!bíztam benne,és ez az ára a szerelemnek!!!!:S2009. jan. 12. 15:50
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem felejtsd el őt. Élni akar.. Az kell neki h 15-16 éves kislányok "húzogassák előtte/neki a bugyijukat" Nem tudsz mit tenni, igen éretlen még, de azért valahol szerintem komoly is ha egy 21 éves lánnyal volt kapcsolatban :)
2/3 anonim válasza:
Ez ennyi volt, keress mást.
21 évesen milyen suliba jársz te, hogy 15 évesek is járnak oda?
3/3 A kérdező kommentje:
közép suli,ilyen felső fokú képzés már utolsó évem van hátra!!!!tudom,de szeretem öt,és már nem tom ,kétségbe vok esve!!!!!
2009. jan. 13. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!