Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak "anyuci picifiák"? És miért van az hogy anyuci sokkal jobb, mint MI, barátnők?
Mivan??
kifejtenéd kicsit bővebben kérlek?!
minden férfi első szerelme az anyja.
anyuci mindig ott van ha kell és sosem hagy el és anya csak egy van..
na és barátnő? hm.. besértődik? hisztizik? átbasz? elhagy? megcsal? kihasznál?
és anyu? hát anyu bizony nem ilyen..
Csernus szerint azért mert van a nő.
Házasodik, majd felad mindent a családért.
Nincs sikerélménye ezért a gyerek miatt/helyett mindent megcsinál, neki ezt jelenti a sikert, h ezt is elintézte stb.
A gyerek meg hozzászokik h ki van nyalva a segge...
Az ilyen fiúcskák általában már a nevelésüktől fogva el vannak b**va. Az anyjuk gyerekkoruktól kezdve beléjük neveli,hogy milyen nagy szüksége van az anyjára, és ezt később is szeretné fenntartani. Később általában úgy csinálja, hogy belemászik a fia életébe, hivogatja, folyton minden sz*rért segítséget kér amit ő maga is meg tudna oldani. Úgymond ugráltatja a fiát. Hogy miért? Mert a férjére már nem számíthat.. vagy a többi gyerekei meg még messzebb vannak. Igy marad ő, akit zaklathat. És ezt érzelmi zsarolással próbálja elérni. ha a pici fia nem segít neki, akkor jön a sértődés, és játsza az anyja magát, hogy hát hogy teheted ezt velem fiam??? Igy alakulnak ki az ilyen pasik. Az anyja minden óhaját baját teljesíti és általában már ahhoz nincs kedve hogy a párja/felesége kedvében is járjon... Sajnos ez ellen nem sok mindent tehetsz. Próbáld meg azt csinálni, hogyegy időre úgy teszel mintha nem is lenne párod. Tedd magad elfoglattá vagy legalábbis tégy úgy, mint aki az, hogy felkeltsd az érdeklődését. Találkozz vele kevesebbet. Légy közömbös, ugyanakkor mindig nagyon csinos. Hidd el érdekelni fogja hogy mi van veled? hol jársz, mit csinálsz. Ha meg azokban a ritka pillanatokban amikor vele vagy, és nem csinálja azt amit szeretnéd. Pl nem megy el veled moziba, vagy focit akar nézni nem pedig vígjátékot ismét légy közömbös. Mondd azt, hogy bocsi de épp telefonált a barátnőm hogy nézzük meg az xyz filmet, az meg úgy is érdekesebb mint a foci...
Remélem tudtam segíteni :D
Mert az anyucik,mikor még kicsi a fiacskájuk,inkább elválnak,minthogy a házasságukkal-férjükkel is törödjenek. Egyedül nevelik a gyerkőcöt,és jön a szokásos szöveg:
Nekem te vagy a legfontosabb,te vagy az életem értelme.
Azért gürizek,hogy neked mindened meglegyen.
Ha én nem lennék,mi lenne veled fiacskám? stb.stb.
Ha megjelenik egy barátnő akkor a szöveg: Mi lesz velem,ha elhagysz kisfiam! Feláldoztam érted az életem,és egyedül legyek ezután? stb.stb.
A srácnak ettől pedig lelkiismeretfurdalása lesz.
A nőknek erre is gondolni kellene,mielőtt elválnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!