Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti elvárjátok a barátotoktól, hogy megvédjen titeket?

Figyelt kérdés

pl. Ha beszól nektek valaki, ő meg visszaszóljon, és odaálljon verekedni, ha arra kerül a sor.

Én nem egy olyan esetről hallottam, hogy a srác elfutott. Olyanról is, hogy megakarták ütni, és a barátnőjét maga elé állította stb. (mondjuk a srácban ruhával együtt volt vagy 50kiló)

2010. nov. 13. 08:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megpróbálnám, persze.

De az a lány sem komplett, aki pl. beküldi a barátját verekedni mondjuk 5 késes cigány ellen azért, mert "beszóltak" neki.

Mi ér többet, a büszkeség, esetleg egy telefon és pénztárca pár ezer forinttal, vagy a tudat, hogy a barátod miközben megpróbált kiállni érted darabokra verette magát és ugyan úgy elveszik mindeneteket?

2010. nov. 13. 10:01
 12/15 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy a verekedés bármire is megoldás volna.

Csak akkor ütnék, ha muszáj. (veszélyben vagyok én, vagy a barátnőm)

2010. nov. 13. 11:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem várnám el, mert akkora, mint én, és azt sem várom el, hogy kigyúrja magát a kedvemért, nekem így tetszik, ahogy van. A verekedést amúgy is utálom, ha erősebb lenne, akkor sem örülnék, ha verekedne értem. És még ha ő győzne, akkor is bajba kerülhetne utána, mit tudom én, az ellenfél hívja a haverjait, követi hazáig... inkább meghúznánk magunkat egy ilyen helyzetben. Meg nem is nagyon járunk balhés helyekre. Ha csoportosan támadnának ránk, például kirabolnának, az ellen akkor sem tehetne semmit, ha dagadna az izomtól. Inkább vigyázzon magára, én is vigyázok magamra, nem provokálok ismeretleneket, és reménykedem benne, hogy egyikünk testi erejét sem teszi próbára az élet, mert mi húznánk a rövidebbet :). Ha maga elé állítana védelmül, ahogy a példádban írtad, azt mondjuk nehezen tudnám megbocsátani.

Viszont van egy kedves fiúbarátom, aki nagydarab, erős, és a higgadt természete, egész kiállása tekintélyt parancsoló, ő például volt már, hogy szelíden, de határozottan rászólt egy férfira, aki kikezdett velem és nem szállt le rólam, hiába utasítottam el. Nem volt veszélyes helyzet, inkább kellemetlen. Ez a fajta "védelem" jólesik, de azt tőle sem vártam volna el, hogy üssön miattam, inkább odébbálltunk volna, ha a szép szó nem segít.

2010. nov. 13. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem azért dobott az egyik barátnőm, mert megvédtem. Vagyis, mert agresszívan léptem fel! És ő nem ilyennek ismert. Azt hitte, hogy megbeszélem vagy valahogy megpróbálom tompítani a helyzetet. De hát sosem toleráltam a cigányokat és azt se ha többen vannak nagy pofával azt meg pláne nem, ha egy lányt a barátja mellett próbálnak meg szavakkal alázni.

Mondjuk nagyon megijedt szegény, mivel még sosem látott előtte még csak idegesen se. Megtalálták a tyúkszememet. Viszont akkor csak 19 éves voltam a lánnyal együtt.

2010. nov. 13. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem irritál, mert kiszolgáltatottnak érzem magam. Magamat is meg tudom védeni, ha kell kiállok és verekszem én, nekem ne hősködjön... :/ Nincs rá szükségem.17L
2010. nov. 13. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!