Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktatok a barátotoktól ajándékokat kapni minden ok nélkül?
Figyelt kérdés
Itt most nem csak ilyen 1-2 ezer ft-os dolgokra gondolok, hanem akár drágábbakra, 8-9 ezer ft-os dolgokra is. Köszi a válaszokat. :)2010. nov. 30. 21:48
2/5 anonim válasza:
öhh o_O még 1-2ezer forintosat se xD így is majdnem 500 ft-ba kerül hogy tudjunk találkozni :) elég az nekem.:)
16/L
3/5 anonim válasza:
Nem szoktam. Nem mondom, hogy néha ha eszébe jut, nem esne jól egy szál virág, de nem vagyok nagyravágyó. Örülök, hogy több év után végre összejöttünk, és velem van.
4/5 anonim válasza:
Ilyen nagy értékben nem. De nem is szeretnék, és nem is várom el. Zavarba ejtő lenne és teljesen felesleges. Ne ezzel mutasson törődést. Jól tud esni egy 200 Ft-os apróság is, éppen annyira, mint a 9000 Ft-ba került valami. Az a lényeg, hogy gondolt rád. És annak nem kell 9000 Ft-ba kerülnie.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Nyilván az a fontos, még ha csak egy 500 ft-os ajándékról is van szó, hogy gondolt rám. :)
2010. dec. 1. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!