Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18-20 évesek! Elvárjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-20 évesek! Elvárjátok, hogy a barátotoknak/bnőtöknek ti legyetek az elsők?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy a legfontosabb. És azok is vagytok?

Légyszi írjátok oda hogy hány évesek vagytok és hogy milyen neműek, köszi

2011. jún. 4. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nem érdekel.
2011. jún. 4. 09:27
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi hogy leírtad az adataidat amiket kértem
2011. jún. 4. 09:38
 3/10 anonim válasza:

Igen én elvárom de szerintem ha szeretitek egymást akkor ez normális. Viszont egy kis szabadságot is kell adni a másiknak szóval ha kicsit haverokkal szeretne lenni vagy iszogatni én nem haragszom meg érte, sőt mondom is h ne hanyagolja el őket.

21L

2011. jún. 4. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nem várom el. Egy kapcsolatban is legyen magánügye, privát szférája a tagoknak. Legyen ez pl. külön hobbi, külön érdeklődési kör, külön baráti társaság néha. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy nap csak 1-2 órát legyenek együtt a szerelmesek.

Én kifejezetten szeretem, amikor egy külön töltött nap után a barátom meséli, hogy mit szereltek a haverjaival, vagy elmeséli mi történt velük horgászás közben. Én addig itthon kertészkedek, tanulgatok, vásárolgatok. Aztán én is elmesélem neki, hogy miket csináltam.

Szóval szerintem nem minden esetben kell elsőnek lenni, nem kell mindent feladni a másikért. Vannak helyzetek, amikor természetesen a párunk az első, de vannak helyzetek, amikor nem. Szerintem ez teljesen normális, és semmi pénzért nem adnám fel az egész függetlenségem és szabadságom egy kapcsolatért, és a társamtól sem várom ezt el.

22/L

2011. jún. 4. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen,elvárom. El tudja venni a kedvemet teljesen a kapcsolattól,ha nem így van. Lehet hogy nekem van hülye felfogásom,de ha kell,én is eldobok mindent azért a lányért,akit szeretek,és ezt el is várom tőle is.

Ha egy barát fontosabb,azt is nehezen tűröm. :(

Én ilyen vagyok.

21/F

2011. jún. 4. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ha szeretitek egymást, akkor kit érdekel? Nem ebbe fog tönkremenni a kapcsolatotok?
2011. jún. 4. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Én tudom hogy neki én vagyok a legfontosabb és én is neki.:) Sok a féltékenység, de jól esik nekem, hogy ő az. Néha voltak veszekedések is, de ez nem változtat azon, hogy mennyire szeretem őt:) Sokkal jobban mint az elején:)

19/L

2011. jún. 4. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem várom el. Akkor viszont egy kicsit ferde szemmel tekintenék rá, ha előttem lefeküdt volna vagy 40-50 f.szival.
2011. jún. 4. 14:13
 9/10 A kérdező kommentje:
nem a lefekvést kérdeztem x)
2011. jún. 4. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, sőt legyen tapasztalt. Tudjon bánni velem!És ezt csak úgy tudja elérni, ha már volt előttem mással is...21/L
2011. jún. 6. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!