Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti elvárjátok a barátotoktól, hogy megvédjen titeket?
pl. Ha beszól nektek valaki, ő meg visszaszóljon, és odaálljon verekedni, ha arra kerül a sor.
Én nem egy olyan esetről hallottam, hogy a srác elfutott. Olyanról is, hogy megakarták ütni, és a barátnőjét maga elé állította stb. (mondjuk a srácban ruhával együtt volt vagy 50kiló)
Nekem a volt barátnőmet kirabolták a cigányok, de nem voltam akkor ott. Nekem nem lehet cirkuszolni két dolog miatt.
1. katona vagyok
2. a sport versenyeimnek lőttek
"átmegyek és az első villanyoszloppal verem agyon."
Ezt tetszett! :D
De én se egyből úgy mennék oda, hogy "mit dumáltál?". Próbálnám elintézni a dolgot. Én még soha életemben nem ütöttem először. Ha megütnek, akkor ütök.
Ez idióta kérdés..
nem fogok kiállni 3nál több ember ellen, már ha nem lowokról van szó.
nem építeném őket le csak akkor, ha utána is pofáznának miután rájuk szóltam hogy halkuljanak:)
Engem már védett meg a barátom.
Az exemmel összefutottunk a városban és neki nem tetszett, hogy fiúval vagyok. Elkezdett magyarázni, hogy ilyen ribanc meg olyan ribanc vagyok. Én erre megjegyeztem, hogy bocs, de én senkit nem csaltam meg, de emlékezzen, hogy miért szakítottunk(kétszer lebukott egy lánnyal, a második után azt mondtam engem többet nem érdekel). Erre az exem emelte a kezét. A barátom elkapta a karját és annyit mondott neki, hogy ha egy újjal is hozzám nyúl nagyon meg fogja bánni.
Egy ilyen mondat a párom szájából elég fenyegetően hangzik, mert mindenki tudja róla, hogy kick-boxol és emellett 190cm és 140kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!