Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Segitsen valaki jo tanaccsal mert mar nem tudom mihez kezdjek!

Figyelt kérdés
ferjnel vagyok 6eve. volt egy kalandom egy pasival lefekudtem vele. tudom mit gondol rolam most mindenki de egyszeruen annyira vagytam egy kis szabadsagra hogy teljesen elvesztettem az eszem. boldog voltam azon az ejszaka es nem banom de ugyanakkor szeretem a ferjem. hogyan felejtsem el ezt a ferfit mindig ra gondolok de kozben tudom nem lehet semmi komoly koztunk mert nem hagynam el soha a ferjem nem okoznek neki ekkora csalodast inkabb titkolom egesz eletemben ezt a dolgot!! segitsetek!!
2010. nov. 9. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
ezzel a tudattal sztem nem tudod leélni az életed normálisan. mond el neki :\
2010. nov. 9. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Jól tetted!Megérdemelte a férjed.Az összes férfi egyforma.Ne hogy azt hidd ő nem csal meg.Élvezd az életett amig lehet.Használd ki az összes férfit, amig csak lehet!!!!!!!!Egy középkorú nő
2010. nov. 9. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Ne ,hogy elmond neki!Élvezd az életett!Nincs becsületes férfi ugyse a földön, akiért érdemes lenne hűséges lenni!!!!!!!
2010. nov. 9. 19:15
 4/5 Berlin ***** válasza:
100%
az utolsó (két) hozzászoló nőnek üzenem, hogy attól még h ő kretén embert fogott ki nem mindenki az, mint ahogy a nőknél sem lehet általánosítani. Kicsit elfogult vagy szídod a férfiakat h nem hűek, de támogatod a nem hű nőket. Bravó, taps-taps
2010. nov. 9. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Maradjon ez a Te kis titkod. Megtörtént, már nem tudsz rajta változtatni. A férjednek viszont biztosan nagyon rosszul esne. A másikat meg majdcsak elfelejted...idővel.
2010. nov. 10. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!