Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok ebben a borzasztó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok ebben a borzasztó helyzetben tenni a párommal?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunk viszonylag rövid, s jelenleg még nem élünk együtt. Az elején persze minden jól ment, ment a love bombing, vitt engem a párom ide-oda, sosem kellett fizetnem az elején. Majd egy ponton jött a krach.

Kiderült, hogy a nincs is rendes munkája, megtakarításokat élt fel, majd egy ponton felmondták a lakásszerződését is.

Én végig kitartottam mellett, meg három barátja is, támogatták ők is anyagilag.

Jó, túl voltunk a költözésen kb 15 hónapja. (A költöztetésén.) Utána persze voltak konfliktusok, de annyira nem volt rossz az év, viszonylag szerényebben de tudtuk élni a kis életünket a kapcsolatban. Utaztunk is, a páromnak is lett munkája csak hát az nem fizet túl jól, végzettség nélkül meg elég nehéz jól fizető melót találni.

Sajnos ez a pénz amit keres, nem sok mindenre elég, ha azt vesszük, hogy albérletet fizet, kaját, tartozásokat, előfizetéseket. Volt, hogy lekapcsolták a netet nála, kifizettem (40-50 ezer forintok)

Most december óta megromlott az egészségi allapota, január óta táppénzen van. E hónapban lekapcsolták nála a netet, a telefont, mindent. Mint kiderült, 160 ezer forintnyi tartozása van, ameddig azt nem fizeti be, nem tud mit csinálni. Emellett most közli, hogy a táppénz miatt a fizetése nem lesz elég az albérletre sem.

Megmondom, szeretem a párom, meg van bennem egyfajta trauma, ami miatt nem is tudnám egykönnyen otthagyni. Ugyanakkor ez már nekem is sok. Pláne, hogyha nem tudja fizetni a dolgait, innen is kirakják, s nekem már az első költöztetés is nagyon megterhelő volt.

Mit csináljak ebben a szituban?

tegnap 09:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
10: Én tőlem hagyja el! Nekem teljesen mindegy mit csinál. De annak nincs értelme, hogy másodszor ír ki kérdést és nem csinál semmit. Azzal hiába védekezik, hogy neki van a pénzzel kapcsolatban jó kultúrája mert volt példa előtte a szülei miatt akik még támogatták/támogatják is. A párját nem támogatták/támogatják, magára volt utalva és most még beteg is! Hová menj ha nem tudsz? Olyan elvárása van vele kapcsolatban ami jelenleg kivitelezhetetlen! Ha annyira szereti akkor ő tesz róla egy ideig, hogy megéljenek és amikor jobban lesz a párja akkor beáll és akár viszonozza ha a kérdező robban le. Még ő is lehet beteg, munkanélküli bármikor tehát arra adni, hogy ő mennyivel többet elért, vagy ügyesebb nem kéne. Döntse el, hogy segít vagy inkább lelép.
tegnap 11:09
 12/19 A kérdező kommentje:
3) nem költöztettem magamhoz, albiban lakik, ami elviszi a fizuja felét.
tegnap 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

#12 Egy fokkal jobb, de így is a te költséged sok minden.

Elgondolkodtál már azon, hogy ha veled történne valami, akkor vajon ő is megtenné-e érted mindezt?

tegnap 11:12
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
11- csakhogy ez a férfi már az elejétől kezdve hazudott a nőnek. Nem mondta el, hogy milyen helyzetben van. Tkp belekényszerítette egy kész helyzetbe, amiben a nő eleinte segített, de azért basszus, nehogy már elvárás legyen, hogy egy felnőtt férfit folyamatosan ki kelljen segíteni pénzzel. Ha csak valamilyen betegség miatti kiesésről lenne szó, akkor persze, de itt többről van szó. Évek óta felhalmozott adósságokról és arról, hogy nem is tud normális munkát találni.
tegnap 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
14: Melyik része érthetetlen annak amit írtam? Hagyja el ha akarja!
tegnap 11:20
 16/19 A kérdező kommentje:
8) ez igaz, de mint írtam, ez egy visszatérő minta. Jelenelg azt az összeget se fizette vissza, amivel 15 hónapja segítettem ki. Lehet nem írtam, de akkor most sajnos én se vagyok egy sugar daddy. Én pedig azért tudtam segíteni neki, mert mindig félrerakok. Nyilván ez ment egy ideig meg persze volt mikor megértettem de ez már lelkileg is megterhel.
tegnap 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hagyd el, de tényleg. Már kiírtál erről kérdést, nem tudunk jobbat mondani. Nem vagy köteles eltartani.
tegnap 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
#15 Mégis védted a fickót az első mondataidban, meg odabökted, hogy akkor a férjét is elhagyná? A kérdező már így is nagyon sokat feladott anyagilag, érzelmileg ezért a kapcsolatért, amit jól láthatóan a férfi ez idáig még egyáltalán nem tudott és nem is akart viszonozni.
tegnap 11:35
 19/19 anonim ***** válasza:
18: Abból indultam ki amit írt, mármint, hogy szereti. Nos ha én valakit szeretek akkor nem hagyom el inkább azon lennék, hogy együtt oldjuk meg. De ha mégse szereti hanem inkább kötődik hozzá valami által akkor hagyja el. Mit lehet mást írni erre a kérdésre?
tegnap 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!