Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ebben a borzasztó helyzetben tenni a párommal?
A mi kapcsolatunk viszonylag rövid, s jelenleg még nem élünk együtt. Az elején persze minden jól ment, ment a love bombing, vitt engem a párom ide-oda, sosem kellett fizetnem az elején. Majd egy ponton jött a krach.
Kiderült, hogy a nincs is rendes munkája, megtakarításokat élt fel, majd egy ponton felmondták a lakásszerződését is.
Én végig kitartottam mellett, meg három barátja is, támogatták ők is anyagilag.
Jó, túl voltunk a költözésen kb 15 hónapja. (A költöztetésén.) Utána persze voltak konfliktusok, de annyira nem volt rossz az év, viszonylag szerényebben de tudtuk élni a kis életünket a kapcsolatban. Utaztunk is, a páromnak is lett munkája csak hát az nem fizet túl jól, végzettség nélkül meg elég nehéz jól fizető melót találni.
Sajnos ez a pénz amit keres, nem sok mindenre elég, ha azt vesszük, hogy albérletet fizet, kaját, tartozásokat, előfizetéseket. Volt, hogy lekapcsolták a netet nála, kifizettem (40-50 ezer forintok)
Most december óta megromlott az egészségi allapota, január óta táppénzen van. E hónapban lekapcsolták nála a netet, a telefont, mindent. Mint kiderült, 160 ezer forintnyi tartozása van, ameddig azt nem fizeti be, nem tud mit csinálni. Emellett most közli, hogy a táppénz miatt a fizetése nem lesz elég az albérletre sem.
Megmondom, szeretem a párom, meg van bennem egyfajta trauma, ami miatt nem is tudnám egykönnyen otthagyni. Ugyanakkor ez már nekem is sok. Pláne, hogyha nem tudja fizetni a dolgait, innen is kirakják, s nekem már az első költöztetés is nagyon megterhelő volt.
Mit csináljak ebben a szituban?

#12 Egy fokkal jobb, de így is a te költséged sok minden.
Elgondolkodtál már azon, hogy ha veled történne valami, akkor vajon ő is megtenné-e érted mindezt?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!