Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit tegyek? A párom borzasztó anyagi helyzetbe kerül, hála a tesóinak és az apjának...
Figyelt kérdés
Utáljuk őket, a páromnak csak én vagyok, meg a muterja, aki szintén rossz helyzetben van. Sajnos én még mindig nem kaptam állást, pedig már nagyon szeretnék dolgozni. Arra is gondoltam már, hogy elmegyek prostinak, ha ezzel tudok segíteni. Jövőre esküvőt terveztünk, meg családot, de azt hiszem ezek tervek maradnak. Most azon töprengünk váljunk-e szét vagy sem. Én azt mondtam, jóban-rosszban vele leszek, de egyre inkább azt érzem, hogy jobb lesz mindkettőnknek, hogyha én elmegyek. Segítsetek, mit csináljak?2008. dec. 3. 10:32
1/7 anonim válasza:
Ha azon gondolkozol, hogy szétváljatok-e, már meg van lőve az egész. Ha hasonlü helyzetbe kerülnénk, nem kérdés: jóban-rosszban együtt. Aztán majd csak megoldódik.
2/7 anonim válasza:
Miért lenne jobb neki, ha te elmennél? Ha szeret téged, akkor csak még rosszabb helyzetbe kerül, hiszen még inkább egyedül lesz a problémájával. Ha szereted, akkor mellette kell maradnod. Megoldódnak majd a problémák. Fogsz munkát találni. És akkor sem dől össze a világ, ha az esküvő pár hónappal később lesz, vagy nem lesz egy világra szóló lakodalom.
3/7 Srapnel válasza:
Szerintem maradj mellette és menj el akár takarítani is, vagy árufeltöltőnek, bármi. Mást nem tudunk mi sem mondani.
4/7 anonim válasza:
Egyértelmű hogyha szereted akkor jóban-rosszban mellette kell lenned! Ez a rossz helyzet csak átmeneti állapot, biztos hamarosan találsz egy munkát, és megoldódik a problémátok, de ez a munka ne a prostitucio legyen. Gondolom se te se a párod nem szeretné hogyha elkapnál valami betegséget, nemis szólva a megaláztatottságrol stb.
5/7 anonim válasza:
Mint tudni valok,hogy a ferfiak sajatmaguk szeretik megoldani a problemaikat, de azt tanacsolom ,hogy ne panikolj be mert az nehezit a helyzeten es legy mellete, legy a lelki tamasza probalj egy kicsit optimista lenni meg latod a dolgok csak megoldodnak.(turelem,kitartas)
6/7 anonim válasza:
Hát jó volna tudni, hogy miért lenne jobb, ha szétmennétek..
7/7 anonim válasza:
Tudod a páromat az exe tönkretette anyagilag. Annak a nőnek sajnos a fia nem egy gyerek, hanem egy eszköz a minél több pénzre. A béka segge alatt vagyunk anyagilag, de sosem akartam emiatt elhagyni. Nem akkor szeretsz vkit, ha a jóban vele vagy! A szeretet a rosszban mutatkozik meg igazán! Hogy nem akarod elhagyni az első problémánál, hanem kiállsz mellette és támogatod, amikor szksége van rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!