Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat veszekszünk ált. Féltékenykedés miatt! Sokszor akartunk szakítani mikor idegesek voltunk egymásra de mikor lenyugszunk akkor minden rendben van! Minimálisan vagyunk szerelmesek! Mit tegyek hogy újra Szerelmesek legyünk?
Egy kapcsoalt még lehet jó attól, hogy gyakoriak az összekapások, mert van, akiknél így működik.
Ha viszont az egyik fél hazudik a másiknak, a másik meg elő akarja írni a párjának, mit csináljon, ott már nagy bajok vannak. Senki nem birtokolhat egy másik embert, és az elveszett bizalmat is nagyon nehéz helyreállítani. Talán ezeket a dolgokat kéne legelőször tisztázni.
Igen idővel már rájöttem hogy ez így nem jó ezért elengedem,mivel nem akarom elveszíteni de valahogy mégse jó.
A minimális szerelmet meg úgy értem hogy sokszor érzem hogy nagyon szeretjük egymást,de van mikor nagyon tudom utálni és igazából nem várom azt h most nagy dolgot tegyen ha összeveszünk csak annyit h bocsánatot kérjek és akkor eltűnik az utálat.Viszont nagyon szeretném ha újra olyan lenne minden mint régen,hogy alig várjuk hogy lássuk egymást meg hasonló dolgok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!