Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig később mutatják ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig később mutatják ki a foguk fehérjét, hogy éljek akkor titokban addig hogy pl lakhelyet sem adok ki?

Figyelt kérdés

A kapcsolatok ugy alakulnak hogy eleinte találkoztok, aztán megismeritek egymás életét, haverok rokonok családja hobbija programjai élete életritmusa, ő is a tiédet, egyutt jártok, ünnepek a családoknál együtt, progik haverjaival es vele együtt, elmentek mindenhova, jártok esetleg összeköltöztök meg stb.

Ez lepereg vagy pár honap, vagy félévek év alatt.

Kialakul egy közös életritmus szokások, biztonságos stabil kapcsolat. Vagy nála vagy nálad éltek vagy vesztek kivesztek vmi közöset.

És mindig csak ezután kezdenek el visszaélni akármivel.

Pl veszekedeseknél támadnak vagy bevágja ököllel a bejárati ajtót is ha nem engedem be, szakitásnál zaklatnak akár a lakásomban, vagy munkahelyen, munkahelyen megpróbálnak kirugatni, vagy a szüleim vagy barátaim előtt bemocskolni es hozzájuk járnak, és sikeresen ellenem fordítanak bárkit. Valójában olyankor sajnálom hogy tudja a lakcímem, a szüleim lakcímét, a munkahelyemet, nem tudok hova lelépni, mert pl zaklatás esetén hazarohanok anyuhoz akkor átmegy oda is, tudja az útvonalam ahol munkábol járok haza, vagy otthonrol munkába, stb.

(A rendorséget hagyjuk, nekik ez nem bűncselekmény, csak ha vér is folyik. Addig lesz.rják. amugy meg nekik vannak rendor rokonaik is, meg ügyvédhaverok is, meg sima dumával megvesznek bárkit zsebre is.)

Együttjárás után amikor már ismeri a személyes adataim totálisan védtelen vagyok szinte, viszont a személyes adatokat kiadni kapcsolatban meg alap.

Most ismerkedem es mégis hány honapig évig lehet ugy élni járni valakivel, hogy hazudok a nevemről, nem adom ki a lakhelyem, rokonaim, nem mutatom be, nem hivom soha el hozzám, meg ilyenek?

Vagy miket hordjak össze?

Meg hogy lehet egyaltalán hazugsággal titkolózva élni hogy csak én ismerem meg az ő életét családját mindenét, ő meg viszont semmit nem ismerhet rolam?

Eleinte persze soha nem adok ki ilyen adatokat senkinek. Csak amikor már összejövünk komoly a kapcsolat, nagyon óvatos vagyok! Ami miatt hisztizni is szoktak hogy állitolag a mesében sincs ilyen hogy a pasi pl nem kísérheti haza a csajt! Hogy ez nem normális! Első vitáink ilyenekről szólnak. Vagy pl hogy eddig minek kamuztam a nevemről? Ez se normális.

De képesek addig várni mig mindent megtudnak, mindent ismernek rolam, es egyuttélés után levenni a maszkot csak.

Es csak azután támadni zaklatni vagy féltékenykedni vagy bunkózni vagy játszmázni vagy szemétkedni vagy gyökérkedni vagy esetekben fizikálisan nekem jönni.

Szoval évekig legyek először inkább laza szexkapcsiban valakivel, hogy nem mutatom be nem hivom hozzám es a nevem se adom ki?

Már félek ezektől a pasiktol akik késleltetve mutatják ki a foguk fehérjét csak.

febr. 15. 10:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nokent 6 evig sikerult. 🙂

Mikor a csaladrol kerdezett mindig latvanyosan elszomorodtam es beguboztam. Par honap alatt elertem h ne kerdezzen rola.

Szabaduszonak mondtam magam ami felig igaz. Elegge magam maztom be az idom. Hogy akkoregyek be mikor akarok.

Vannak ilyen egyejszakara berelheto buvohelyek. Neha kibeteltem egyett elotte felvittem mindenfele cuccom aztan oda mentunk szexelni. Alt azt mondtam h berlem es meg csak most koltozok.

Hazasodni nem akarok azt mondtam. Amit kellett elinteztem magamnak. A leveleimet postafiokra kertem.

Alt masik varosban lako pasit kerestem vagy a varos masik feleben lakot.

Mindig mondtam h en ilyen maganyos csajszi vagyok aki volt baratom azok kulfoldre mentek. Vagy maguk vagy regen csaladdal.

Aztan ahogy komolyodott hozza koltoztunk. Mert h en albiban lakom. Alakult a kapcsolat vigyaztam h ne tudjon meg semmit sem.

Aztan megcsalt szakitottunk. En "eltuntem" nem talalt sehol. Nem zaklatott nem irogatott sen tudot rolam semmit igy lilaja nem volt hol merre keressen. Az egyik baratjatol tudom akivel osszefutottam veletlen.

febr. 15. 11:04
 12/28 anonim ***** válasza:
48%
Ne ismerkedj, ennyi.
febr. 15. 11:10
 13/28 A kérdező kommentje:

Ez jó 11!:)

De hogy nincs senkim..

Hát én meg pont forditva gondolom hogy ezzel pont áldozatnak védtelennek adnám magam hogy akkor velem bármit megtehetne.

Nekem is másik városban van a mostani (habár csak 20 perc kocsival)igy ezért se mernék hozzá mászkalni.

Igy addig látom át az ismerkedéseket most higy nyilvános helyeken randik progik tovabb meg nem..

febr. 15. 11:19
 14/28 anonim ***** válasza:
53%
Ha ennyi problémád van, inkább ne is ismerkedj senkivel. Nálad ez a legjobb megoldás.
febr. 15. 11:28
 15/28 A kérdező kommentje:

Nyilván addig is az megy.

Offolva vannak kifele a selejtje eddig is.

Csak nem egy pl.mmikor csetelünk kiderül hogy önállóan él vagy háza is van kertes is meg grillezik is meg haverok meg bogrács, es be akarnak avatni nyitnak, menjek én is bográcsozni meg stb.

Meg ahogy altalában a kapcsolatok is ilyenek. Eleinte kettesben, később már közös bandázás haverok rokonok belefolyik az eletembe de ezzel kezdetben nem erőszakoskodnak hanem simán belevisznek az ő életükbe.

Később jönnek ezek csak hogy kezdenek lázadni hogy ő mikor hazahoz vagy bármi miért csak az utca végéig jöhet.

Meg ha végzek miért nem jöhet elém.

Először azt feltetelezik hogy pasim van, takargatnivalóm van, aztán erősen hat az egojukra is mintha kispadra lennének téve hogy ők elém teszik az eletüket is én meg semmit. De ezeket egyikkel sikeresen ki lehet védeni pl belenyugszik hogy csak nála vagyunk, másoknál ez azért nem működik így, nem hagyják. Provokáló.

De vagy az van hogy magukhoz akarnak vinni, vagy én hogy tartsak fent 2 albit vagy ilyenek?

febr. 15. 11:38
 16/28 anonim ***** válasza:
87%
Atlagos kinézetű nőként igazából a saját szűrőm szerint egy férfivel sem jöttem volna össze, ha annyira ragaszkodom az elveimhez, es persze nem mindenki fogja meg az embert, nem mindenkihez tudsz vonzódni, ezek utan jönnek a többiek. Mindig volt valami gebasz, vagy kisajátitó volt, birtokló, vagy agresszív, vagy tök jó fej csak megbízhatatlan kalandor. Nem mondom, hogy nincsenek rendes pasasok, de meg aki annak tűnik az sem biztos hogy az, csak az tudja aki vele él. Pl. kiderült nemreg az egyik ismerősről derült ki, hogy veri a baartnőjet, és a srácból sosem nezned volna ki, ő a barati tarsaságban a leghalkabb visszahúzódóbb férfi...Az en ferjemet is félreismeri mindeki aki csak felszint latja, azt hiszik milyen romantikus, meg remek férj és apa, miközben.... Most írtam róla ki kérdést.
febr. 15. 11:54
 17/28 A kérdező kommentje:

Meg nem nő már egy későn gyerekkel házason válik el.

A pasik javarésze hulladék.

De jelzem aki értelmes normalis szingli vagy bizonyítottak nem keveset nem kicsit es nem egyszer, azokról lenne szó, mert azok előtt se vagyok nyitott könyv, mivel ők annyiban különbek, hogy később mutatják ki.

De normál esetben egy kapcsolat ugy alakul, hogy az életedet megtudja a másik.

Vagy szórakozzak ugy mintha szexkapcs lenne hogy nem avatom be semmibe?

Marhára nem hiányzik még egy olyan szakítás hogy aztán itt verje bármelyik is az ajtómat.

febr. 15. 12:03
 18/28 A kérdező kommentje:
* nem egy nő
febr. 15. 12:03
 19/28 anonim ***** válasza:
52%
A sors fintora, hogy a tényleg rendes pasikat meg kihasznalják, megcsalják rendszerint.
febr. 15. 12:42
 20/28 A kérdező kommentje:

Ott más a baj veluk nem az hogy rendes. Esetleg az anyja szol bele a kapcsolatba, nem tudnak leválni, vagy konfliktuskerülők nem állnak ki a nő mellett, vagy incelek vagy rondák vagy életkeptelenek, nem lehet rájuk alapozni, lelkileg testileg vagy sehogy nem nyújtanak semmit a kapcsolatba, energiavámpírok ingyenélők meg stb.

Neked kell tudni magadrol miért nem értékelnek.

A rendesség az önmagában kevés.

febr. 15. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!