Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha a barátnőtök elmondaná, hogy az összeköltözést, a közös jövőt a macskátok nélkül tudná elképzelni?

Figyelt kérdés

Kedveli a házikedvenceket, de nem szeretne együtt élni velük. Mert így érezné otthonosnak és meghittnek az otthonotokat.

Ha szeretitek a nőt és vele tervezitek a jövőt, lemondanátok a macskáról?

Volt valaki már hasonló helyzetben, akár nőként?

tegnap 15:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen pasit is rögtön offolnám, amelyiknek ez még kérdés, hogy mi legyen a macskával. Ha tölem ilyet kérne valaki, a mondatot nem tudná végigmondani, olyan gyorsan szakítok vele. Az állataim, akikért felelösséget vállaltam, mindennél és mindenkinél fontosabbak.
tegnap 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ên sem szeretnék lakásban kutyát tartani, ezért nem is ismerkedek kutyás pasival. Ennyi.
tegnap 17:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt szerencsém hozzá. Fordított nemekkel, de ugyanez a helyzet volt. A macskáim azóta is megvannak, a pasi nincs. Nincs azzal semmi bajom, ha valaki nem viseli a házban az állatot, de legfeljebb barátok lehetünk, az is csak akkor, ha tiszteletben tartja, hogy nálam bizony vannak állatok és nekik ez az otthonuk. Egy pasiért se meneszteném egyetlen állatomat se.
tegnap 17:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Én mindig is tartottam benti macskát, fogok is.

A benti kutyákat viszont nem vagyok hajlandó eltűrni.

Én magam nem ismerkednék olyannal, aki benti kutyát tart.

Soha nem is kérnék meg arra senkit, hogy váljon meg a házi állatától, én sem tenném.

Ez nálam ilyen gyerek/családtag kategória abból a szempontból, hogy ha valaki felelősséget vállal egy állatért, akkor kutya kötelessége azt az állat élete végéig gondozni.

Szerintem az iszonyatosan nagy red flag, ha valaki képes ilyenre megkérni valakit, meg az is, aki képes kidobni a házi állatát.

Morálisan hatalmas gond van az ilyen emberekkel, nem vagyok velük kompatibilis.

tegnap 17:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem költöznék össze vele és kész. Amúgy is ezerszer jobb külön élni.
tegnap 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem kéne így a pasi. Egy hörcsögről vagy papagájról lemondanék, de kutyáról, macskáról nem.
tegnap 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és nyuszim van. Amikor még ismerkedtem, egész jól alakultak a dolgok egy sráccal, de elkezdett célozgatni, hogy aranyos a nyuszim, de jobb lenne, ha inkább új gazdát keresnék neki, mert ő semmilyen állattal nem szeret egy lakásban lenni. A nyuszi maradt, a srác repült, azóta már van olyan párom, aki állatbarát és meg is szerette, sokszor szokta simogatni is.
tegnap 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!