Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "papucs" férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "papucs" férfiaknak miért jó papucsnak lenni?

Figyelt kérdés
ma 14:07
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

“ Nem szereti.”

Fent még te is úgy fogalmazol, hogy ez “jó neki”. :D ha annyira nem szeretné, nem viselkedne így.

ma 14:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szereti az a mőt csak nyilvan a haverok elott kell panaszkodni az is ilyen ferfias szokas. Pl” asszony megint baxtat”
ma 14:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Én ezt megéltem. Férfiként csak jót akartam, normálisan viselkedtem, de egyre jobban szűkültek a párkapcsolatomban a lehetőségek. Aztán a szexet is megvonta, mondván hogy nem tudom mi a jó neki. Erről csak annyit, hogy meg sem mozdult, feküdt a hátán, hozzám sem ért. Ott is nekem kellett próbálkozni mindennel! Persze otthon legyen kaja, takarítsak, intézzek mindent, tanuljak a gyerekkel stb. Ja, meg nézzek ki jól, legyek igényes, sportos. Ezek alapból bennem is voltak, ugyanis normális családban nőttem fel anno. Csak amikor már azt veszed észre hogy mindenért is te vagy a hibás úgy, hogy re csinálsz mindent, viszont sz@rba se vagy nézve, az már bicska nyitogató.
ma 14:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Pont azért, amiért egyes nőknek jó becsicskulni egy férfinak.
ma 15:11
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
13. Ezek a tipik feltekeny nok.. ki sajatitanak a vegen meg azt veszed eszre hogy senki nincs koruletted mar miatta es még meg is csal a szemetje.
ma 15:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Mit jelent nálad a papucs?
ma 16:27
 17/22 A kérdező kommentje:

16.

Ahogy láttam a barátomnál például nem mehet oda ahova szeretne. Régi gyerekorri barátokkal sem. Időre otthon kell lennie. Oda mennek nyaralni, programozni stb ahova a nő mondja. Olyan autót vesznek amilyet a nő mond. A férfi nem ellenkezik. Gyakorlatileg minden úgy van ahogy a nő akarja. A férfinek csak látszólag van akarata, mert egy idő után ő is azt akarja amit a nő. Mindenre bólogat.

ma 16:34
 18/22 anonim ***** válasza:

16 vagyok.

Értem. Hát ő valóban papucs lett.

Én se értem miért jó ilyen helyzetbe lenni...

N 32

ma 16:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Van, aki szereti a női dominanciát. Van, aki nem mer egyedül dönteni dolgokban, így a másikra hagyatkozik inkább.
ma 18:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem egy olyan ismerősöm van, akinek nincs kedve a haverokhoz, ezért a párjára fogja, hogy miért nem megy. Aztán lehet, hogy a csaj/pasi nem is tud arról a programról, amire "miatta" nem ment a párja... Ugyanez az időre hazamenetel. Menne már, de nem akarja megbántani a barátokat, kell egy kifogás.
ma 19:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!