Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom vagy igazam van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mame99 kérdése:

Túlreagálom vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Férjem nagyon szereti a krumplifőzeléket. Az én főzelékem nem szokott olyan sűrű lenni, hanem inkább folyósabb. Ezt szóvá is tette, hogy a mamája (aki már nem él) főzeléke isteni finom volt mindig. Nem elég, hogy elmagyarázta, hogy ő hogy csinálta, de még bele is kontárkodott a főzelékembe. Megcsinálta, hogy sűrűbb legyen! Elvárja, hogy legközelebb úgy csináljam, ahogy mutatta. Ez számomra nagyon sértő, de ő ezt nem fogja fel. Hiába mondom neki, hogy ez most szarul esett!!

Azt mondja örüljek, hogy ő nem olyan férj, aki leordítja a fejemet, mert nem jó a főzelék!

febr. 4. 11:59
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
0%
#50 ahj biiztoos, azt csinálják. 😆😆 Azért van annyi megkeseredett Kandúrbandi a Facebook kommentszekciókban, mert otthon az asszony a kámaszutrát végigcsinálja. Kíváncsi vagyok arra, hogy a 40 feletti párok, akik együtt vannak már 20 éve folyamat csak szexelneke😂😂😂😂
febr. 4. 16:45
 52/60 anonim ***** válasza:
59%

Ha te korombeli öreg kandúrbandikkal kommentelgetsz a fészbúkon, tedd. Mulass jól!

Nem írtam, hogy 20 éve együtt vagyunk - már 40 felett ismerkedtünk meg és házasodtunk össze - , de egész jó kis történetet találtál ki az életemről. Mi van még a tarsolyodban?:)

febr. 4. 16:57
 53/60 anonim ***** válasza:
58%
Az ilyen kerdesekre 99%-ban igaz, hogy a valasz: túlreagálod, és nincs igazad
febr. 4. 17:01
 54/60 anonim ***** válasza:
0%

#52 akkor ez is csak engem igazol, hogy 40 éves korodig nem tudtál egy normális párkapcsolatot kialalítani, mert nem volt még senki olyan hülye, hogy megtűrjön. Azután meg valaki "jóvanazúgy" alapon még a "más nincs" elv alapján elvett, nem tudom minek véred itt akkor a nyálad.

Látszik, hogy még mindig nem érted amit írok, de nem baj. Nem muszáj ez, mondtam. Menj és süss egyet, vagy szexelj, már szerintem csak az utolsóhoz értesz🤣

febr. 4. 17:02
 55/60 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez csak arról szól, hogy jót akar enni ( de nagyon). Ha ennyi elég a boldogságához, akkor tegyél a kedvére. A férjeink nagyon szeretnek enni. Velünk is előfordult ilyen, következő alkalommal úgy csináltam, hogy neki is jó legyen. Volt olyan is, hogy az ízlett neki jobban( más ételnél) ahogy én csinálom. Így lassan kialakult a mi közös kis ízlésünk.
febr. 4. 18:07
 56/60 anonim ***** válasza:
75%

Most akkor szexelnek az öregek vagy nem, nagylány?😀

Nem voltam férjnél az nem azt jelenti hogy negyvenig egyedül éltem baba😘 majd számolj be a nagy eszeddel meg tapasztalatoddal mire jutsz

28 év múlva visszatérünk rad

febr. 4. 18:20
 57/60 anonim ***** válasza:
0%

Ha 28 év múlva még itt leszel, nekem oké.

Megint csak nem azt mondtam, hogy az öregek, hanem te. Ajánlok egy harmadikos szövegértelmezési munkafüzetet gyakorlásként, de a szintet ha nem ütöd meg, akkor mehet a másodikos is. Vagy kérd meg a férjecskédet, hogy olvasson neked esti mesét.

Nem mondta senki, hogy egyedül éltél, csak azt mondtam, hogy addig nem volt olyan hülye senki, hogy elvegyen. Csak 40 év felett kaptál egy olyan szerencsétlent, aki képes volt elvenni, mert neked csak a zacsi üres rész volt meg, de a teli pocakot már nem tudtad megvalósítani, pedig azzal lesz egész egy férfi boldogsága. 😆😆😆 Lehet ez a szerencsétlen már annyit volt egyedül, hogy mostanra már az üres pocak+üres zacskó is megteszi, csak valami legyen, ne csak a jobbkéz😂😂😂

febr. 4. 18:56
 58/60 anonim ***** válasza:
62%

Ez a szerencsétlen nős volt előttem, Andersen kisasszony

A fiam apjához akivel előtte éltem én nem szerettem volna feleségül

De majd ha nagylány leszel, megtudod te is hogy működik a felnőtt élet

Addig lesegesd a tiktokot

febr. 4. 19:13
 59/60 anonim ***** válasza:
0%

Na minden jót nagylány ha már az elettapasztalatoddal szétoffoltad más topikjat

Nőj majd fel! Puszi

febr. 4. 19:19
 60/60 anonim ***** válasza:
61%

Én erre csakannyit szoktam mondani, miután mindent letettem a kezemből: akkor csináld meg te, ha ilyen okos vagy.

Nem izgat, nem sértődök meg, de ne szóljon bele abba, amit éppen csinálok. Vagyha ennyire ügyes, akkor szépen elkészíti.

febr. 4. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!