Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom vagy igazam van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mame99 kérdése:

Túlreagálom vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Férjem nagyon szereti a krumplifőzeléket. Az én főzelékem nem szokott olyan sűrű lenni, hanem inkább folyósabb. Ezt szóvá is tette, hogy a mamája (aki már nem él) főzeléke isteni finom volt mindig. Nem elég, hogy elmagyarázta, hogy ő hogy csinálta, de még bele is kontárkodott a főzelékembe. Megcsinálta, hogy sűrűbb legyen! Elvárja, hogy legközelebb úgy csináljam, ahogy mutatta. Ez számomra nagyon sértő, de ő ezt nem fogja fel. Hiába mondom neki, hogy ez most szarul esett!!

Azt mondja örüljek, hogy ő nem olyan férj, aki leordítja a fejemet, mert nem jó a főzelék!

febr. 4. 11:59
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
44%
#41 neked tényleg nem megy az értelmezés. Menj inkább, horgolj egy szép terítőt, vagy süss egy finom sütit, míg itt szerencsétlenkedsz😆😅
febr. 4. 14:53
 42/60 anonim ***** válasza:
Szép terítőt, a tv tetejére. Jó ötlet! Mellé teszem a jó sűrű krumplifőzeléket;)
febr. 4. 15:06
 43/60 anonim ***** válasza:
0%
#39 megoldják másképp azok a nők, vagy ha q férfi dolgozik kevesebbet, akkor főz ő. Bár én még olyan háztartást nem láttam, ahol a férfi többet van otthon, mint a nő.
febr. 4. 15:06
 44/60 anonim ***** válasza:
45%
#42 több értéket teremtesz, annyi biztos. És több hasznod is lenne.😆😆
febr. 4. 15:08
 45/60 anonim ***** válasza:
63%

Engem nem a hasznomért szeretnek, én nem háziállat vagyok otthon, hogy ha se nem habarok, se nem horgolok épp, akkor kitegyenek az udvarra.

Téged igen?

febr. 4. 15:10
 46/60 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk van olyan házaspár ahol a nő 12 órázik és a pasi 8 órában van. Ezekre még jön a munkába járás.

Szóval vannak ilyen párok, de mondjuk ők támogatják is egymást. A pasi sokszor főz.

Kérdező, szerintem neked inkább a stílussal van gondod, ami érthető. Hogy ez most pont a krumplifőzeléken bukott ki az mellékes.

Más területen jó a kapcsolatotok?

febr. 4. 15:11
 47/60 anonim ***** válasza:
31%
Istenem mondd meg neki, hogy ezentúl főzzön magának. Probléma volt és már nincs. Nem kell érte haragudni egyikőtöknek se, hogy nem úgy csinálod. Csinálja magának és kész.🤷
febr. 4. 15:11
 48/60 anonim ***** válasza:
75%
Há addig úgy gondoltam, hogy miért csinálsz belole ügyet, hiszen azért nem hiszem.higy akkora problema lenne a kedvéért sűrűbbre csinálni, ha mar annyira szereti. Szóval túlreagáltad, de ha nem reagálod túl, akkornnem is hallod ezt a szajából hogy örülhetsz hogy nem ordítja le a fejed. Hogy mi? Miért viszonyítási alap hogy legalább ő ordítja le a fejed. Nem a múlt szazadban vagyunk. Szerintem beszélj vele errol, hogy ha nagyon szeretné csinalod surubbre, de nagyon furcsa hogy ilyenekkel jön elő és nem tetszik ez neked.
febr. 4. 15:18
 49/60 anonim ***** válasza:
0%
#45 te sem vagy a legélesebb kés. Miért? Mert a haszon nem a párkapcsolatodra értendő, hanem arra, hogy nem tudsz egy szöveget rendesen értelmezni. Plusz még ott van az a tény is, hogy egy 20 évessel vitázol úgy, mintha az életed múlna rajta 48 évesen. Ezért mondtam, hogy menj horgolni, hiszen az öregek már csak azt csinálják, nem? 😆
febr. 4. 15:23
 50/60 anonim ***** válasza:
58%

Ha csak 20 éves vagy, nulla tapasztalattal, akkor miért kötöd az ebet a karóhoz?

Az öregek nem horgolnak, hanem a férjükkel szexelnek, csak hogy tudd. Majd meglátod kislányom, ha megéred.

febr. 4. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!