Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legenda az, hogy a régi öregek feltétel nélkül szerették egymást, ellentétben a mai korral?
Rengeteg kép terjeng az interneten, és az emberek fejében is, hogy az idős otthonkás nénike és a svájcisapkás bácsika állnak a kapuban, és mindig meghittség van körülöttük.
Manapság pedig nem kell messzire menni, hogy az ember lássa, saját bőrén tapasztalja: megcsalás, veszekedés, féltékenység, facebook-messenger titkos írkálások, rengeteg álmodozó vagy kiégett öreglegény, sok macskás nő, egyebek.
Csak az idő szépíti meg az emlékeket, vagy régen jobb volt az életnek ezen szegmense?

"Rengeteg kép terjeng az interneten, és az emberek fejében is, hogy az idős otthonkás nénike és a svájcisapkás bácsika állnak a kapuban, és mindig meghittség van körülöttük."
Na b+, ezek anyósomék. Pont így néznek ki 😂😂
50 éve házasok..és tényleg a meghittség is megvan. Úgy ölelgeti após az anyóst, látszik hogy szerelmes. Szegény asszony már demens, após szokta fürdetni, etetni. Ritka az ilyen.
Az én nagymamám hamar özvegy lett, de ő is kitartott a férje mellett, aki stroke után lebénult. Ápolta munka mellett utolsó percig..
Szerintem az van, hogy régen nem szakítással oldották meg a problémákat. Jobban ragaszkodtak egymáshoz. Szégyen volt a válás, ott voltak a gyerekek is stb...
Megoldották a problémáikat, együtt maradtak "jóban-rosszban".
Manapság már könnyen eldobják a "szerelmet", nincsennek valós, mély érzelmek. Legalábbis én nem tapasztalom a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!