Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan lehetnek-e kéréseim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan lehetnek-e kéréseim, feltételeim nekem is?

Figyelt kérdés

20 év házasság alatt elhidegültünk, másfelé változtunk. Most még esetleg próbálnánk menteni a menthetőt.

A férjem sose volt egy partyarc, de az utóbbi időben teljesen remete lett. (Éljen a home office.) Eltunyult, meghízott, csak itthon érzi jól magát.

Én még élnék, utaznék, hiszen mêg 50 evesek sem vagyunk.

Közben egy chatkapcsolatba menekültem, évekig. Lebuktam többször is. Most úgy érzem, képes lennék változni, ha a ferjem is.

De van-e jogom egy ilyen megcsalásos eset után bármit kérném tőle?

júl. 23. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjed nem fog változni, max. ideig-óráig. Ha eddig sem érdekelte az ami téged, ezután sem fogja.
júl. 23. 13:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Inkább azt mondanám, hogy másképp változtunk. Eleinte kb. egyforma igényünk volt a társasági létre, nála ez most már nagyon beszűkült, nálam meg kinyílt. Hajlandó lennék kompromisszumra, de ezt a bezárt életet nem szeretném. De kérhetem-e tőle, miután én vagyok a hunyó?
júl. 23. 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérni kérheted, de mivel én is zárkózottabb lettem, ezért el tudom mondani, hogy nem leszek más miatt nyitottabb, csak ha én úgy akarom. Ha ezt egy olyan ember kérné, aki még el is árult engem, csak röhögnék egyet és megmutatnám hol az ajtó... Nekem így a jó, ne más mondja meg nekem, hogy milyen legyek az ő kedvéért...
júl. 23. 14:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Mivel hűtlen vagy, igazából itt neked semmilyen jogod nincs ahhoz, hogy kérj tőle bármit. Menj utadra, válj el és hagyd békén azt az embert. F
júl. 23. 14:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, változtat-e a dolgon, hogy nem feküdtem le a másik pasival, csak fűztük egymást chaten.
júl. 23. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos a hűtlenség az hűtlenség, és ezen nem javít sem az, hogy neten ment, sem az, hogy élőben, sem az, hogy lefeküdtél e valakivel, sem az, hogy csak neten bsztal félre lelkileg. Ez a kapcsolat halott, döglött alapokon áll már, mondhatni trágya lett az alapja. Amint te érezted, hogy nem megfelelő számodra a helyzet, lépned kellett volna, elkellett volna hagynod. De te inkább választottad a patkány, aljas módszert. Szóval sokat elárul rólad ez, és nem hiszem, hogy ezt az embert tovább kellene bántanod, aláznod azzal, hogy úgy vagy vele, hogy már nem is akarsz kb vele lenni, ez a legnagyobb patkányságok közé tartozik amit a nők konkrétan elkövetnek a férfiak ellen, barátjuk, párjuk, férfiak stb ellen. Hagyd el és éld az életed, találni fogsz olyan férfit aki megfelelő lesz számodra, őt pedig ne alázd tovább.
júl. 23. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Ennek a kerdésnek ígynincs értelme. Tök mindegy, van-e "jogod". Ha szarul érzed magad a kapcsolatban, mondd meg neki, minek kene változni. Ha tud valtozni és te ujra jol erzed magad, szuper. Ha rud valtozni, de te még mindig rosszul erzed magad.m válás. Ha nem tud válozni, válás. Az ő részéről az opciok ugyanezek. Mindkettőtöknek csak egyetlen élete van.
júl. 23. 14:48
 8/11 anonim ***** válasza:
A "chatkapcsolat" nem megcsalás.
júl. 23. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos itt az a kérdés, hogy ő is akar változni? Hogyha nem, csinalhatsz bármit!
júl. 23. 15:12
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 Az hogy te nem tartod megcsalásnak az a te dolgod. Az számít, hogy akik benne vannak az adott kapcsolatban, ők minek tartják. De egyébként érzelmi megcsalásnak hívják...
júl. 23. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!