Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lehetnek-e kéréseim, feltételeim nekem is?
Figyelt kérdés
20 év házasság alatt elhidegültünk, másfelé változtunk. Most még esetleg próbálnánk menteni a menthetőt.
A férjem sose volt egy partyarc, de az utóbbi időben teljesen remete lett. (Éljen a home office.) Eltunyult, meghízott, csak itthon érzi jól magát.
Én még élnék, utaznék, hiszen mêg 50 evesek sem vagyunk.
Közben egy chatkapcsolatba menekültem, évekig. Lebuktam többször is. Most úgy érzem, képes lennék változni, ha a ferjem is.
De van-e jogom egy ilyen megcsalásos eset után bármit kérném tőle?
2024. júl. 23. 13:28
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2024. júl. 23. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!