Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsak fenn alkalmi kapcsolatot a sráccal? Mi a legjobb nekik pluszba?
A szex az stimmel. Eddig. Ő a kommunikáciot is szeretné, én néha megerőltetem magam ugyan, de nem akarok beszélgetni..
Másképp el lehet érni azt hogy huzamosabb legyen?
Jelenleg 1 hónapos a dolog.
Szeretném megtartani valahogy.
Ezt hogy kell elképzelni? Szex után szeretne beszélgetni veled, de te azonnal kidobod vagy eljössz tőle?
Vagy neten akar beszélgetni napközben?
Igen àltalában szex után. Az eletemről exemrol munkàmrol multamrol, ffi női kapcsolatokrol, anyagiakrol, politikàrol, egészséges életmodrol, napi rutinrol rendszerről a véleményem szokásaim, ő szintén megoszt mindent tervek cèlok elképzelések, rokonok, sportmultja stb.
Fontos neki ha irásban is csak random beszélgetünk a tartalmas csevegések amikben van ertelem gondolatmenet ötlet elvonatkoztatások, szeret beszélgetni velem kell neki az intelligencia műveltség is a nőből.
Engem meg baromira fáraszt..
Na es tartok attol ami most vagyok hogy már nem birom nem kommunikálok irásban mindent rövidre zárok és már meg attol tartok igy hogy lecseng.
Ja és persze a szexről is szoktunk
Nem az hogy dumagép. Hanem felőlem vannak elvárásai. Mit gondolok errol arrol, van e mondanivalom vagy üres a fejem. Egyfajta megfeleltségi kényszert támaszt bennem.
Es szabályosan félek attol ha nem kontaktolok, hogy jaj mi lesz.
Nem tartok kapcsolatot nem folyok az életébe nem is tudnék, és félek hogy igy kioltom az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!