Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a legjobb barátom tönkretenni a kapcsolatomat?
Én 17 éves vagyok, ő 18. Évek óta a legjobb barátom, mindent elmondok neki és 100%-ig megbízok benne. Sikerült elég sokszor csalódnom, a fiúkat illetően, és ő mindig kiállt melletem, nagyon sokat köszönhetek neki.
2 és fél hónapja összejöttem egy sráccal, akivel szintén régóta jóban voltam, és akit a barátom is ismer. (Mindhárman egy suliba járunk)
Komolyan, nagyon régóta nem éreztem ilyet fiú iránt, most úgy érzem, hogy újra tudok bízni a másik nemben, egyszerűen megfordult velem a világ és nagyon boldog vagyok. Viszont a legjobb barátom viselkedése nagyon elszomorít.... Ő mindig azt mondta, hogy azt szeretné, hogy olyan srác legyen mellettem, aki megbecsül és szeret, stb. Most pontosan egy ilyen van, ehhez képest folyton szidja, ahol tud, beléköt, folyton a falra festi az ördögöt, hogy "nézz már rá, két hét és megcsal", meg hasonlókat mond, amik nagyon fájnak. Egyszer kijelentette, hogy bármit megtenne, hogy megszabadítson tőle...
Nem értem a viselkedését és nagyon rosszul érzem magam.
Miért csinálhatja ezt?
Egyszerűen irigy.
Ameddig senkid nem volt, addig ő volt a szuper barátnő, de mihelyett találnál egy értelmes pasit, mondjuk egy olyat, amilyet ő is szeretne maga mellé, megszólal belőle az irigység.
Persze, mindezt barátságnak álcázva.
De nem kell vele foglalkozni. És innentől amit ő mond, el kell engedni a füled mellett. Az ilyen nem barát, hanem egy szánalmas kis sz..keverő.
Fiúról van szó, 4es.
Tudom, hogy volt idő, amikor többet akart, de ezt lezártuk és elfelejtettük, legalábbis így tűnik. (Tűnt..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!