Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarja a legjobb barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a legjobb barátom tönkretenni a kapcsolatomat?

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok, ő 18. Évek óta a legjobb barátom, mindent elmondok neki és 100%-ig megbízok benne. Sikerült elég sokszor csalódnom, a fiúkat illetően, és ő mindig kiállt melletem, nagyon sokat köszönhetek neki.

2 és fél hónapja összejöttem egy sráccal, akivel szintén régóta jóban voltam, és akit a barátom is ismer. (Mindhárman egy suliba járunk)

Komolyan, nagyon régóta nem éreztem ilyet fiú iránt, most úgy érzem, hogy újra tudok bízni a másik nemben, egyszerűen megfordult velem a világ és nagyon boldog vagyok. Viszont a legjobb barátom viselkedése nagyon elszomorít.... Ő mindig azt mondta, hogy azt szeretné, hogy olyan srác legyen mellettem, aki megbecsül és szeret, stb. Most pontosan egy ilyen van, ehhez képest folyton szidja, ahol tud, beléköt, folyton a falra festi az ördögöt, hogy "nézz már rá, két hét és megcsal", meg hasonlókat mond, amik nagyon fájnak. Egyszer kijelentette, hogy bármit megtenne, hogy megszabadítson tőle...

Nem értem a viselkedését és nagyon rosszul érzem magam.

Miért csinálhatja ezt?

2015. febr. 11. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül féltékenység ez.....inkább hiúsági kérdés!

Inkább úgy fogalmaznék, hogy a barátod a másik srácot nem tartja elég jónak számodra. Valahogy úgy áll a dologhoz, hogyha Ő nem volt elég jó Neked, akkor Te miért kavarsz egy olyan sráccal aki szerinte rosszabb pasi, mint Ő.

Ha egy olyan pasival kavarnál, akit jobbnak tartana magánál, akkor le tudná rendezni magában a dolgot... hogy nem volt elég jó hozzád... de mivel Te nem így tettél, így elárulva érzi magát.

37F

2015. febr. 11. 20:21
 12/18 A kérdező kommentje:
De nem értem, miért tenné ezt...én soha, egy percig sem hitegettem őt hogy lehet köztünk valami, rögtön tisztáztam, hogy nem jön be, és soha nem lesz köztünk semmi....ha ezt nem érti meg, az nem az én bajom
2015. febr. 11. 20:24
 13/18 anonim ***** válasza:
De, ez a Te bajod , mert a Te kapcsolatodat akarja tönkretenni a féltékenysége miatt. Koptasd le vagy tedd helyre a fejét.
2015. febr. 11. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerinted mit csinál egy NŐK amikor egy új baráti társaságban bemutatkoznak egymásnak....végigmérik a konkurenciát és megnézi melyik pasinál lenne esélyük.

Nos ez ugyanez, csak fordítva!!! Nem vagy közömbös a számára...bármennyire is titkolja!!!

37F

15/18 anonim ***** válasza:
....mit csinálnak a NŐK.....
 16/18 anonim ***** válasza:
Azzal kezdem, hogy nő vagyok. Volt egy szeretői-baráti kapcsolatom amiben nem akartunk egymástól semmit.(Persze mindkettőnkben felmerült, hogy hátha, de végül szerencsésen egyikünk sem zúgott bele a másikba.) Ha volt valakije félreálltam, ha nekem jött az életembe akkor ő nem tette ugyanezt. Volt nője akinek örültem és volt egy akitől óvtam, féltettem. Megkérdezte, hogy féltékeny vagyok e. Nem hitte, amikor azt mondtam, hogy nem. Két hónap múlva a csaj amikor ő elment dolgozni az ő gépéről írogatta egy másik pasinak, hogy szerelmem és két utcával a házától szervezte a randit. Azóta a csajszi hozzáment a "szerelmemhez", a barátom meg gyakorlatilag belerokkant érzelmileg.
2015. febr. 11. 20:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Eléggé kilógok a válaszommal úgynézki a sorból, de nem lehet hogy csak elvakít téged is az a bizonyos "rózsaszín köd"..? Énis fiú vagyok és ismerős a helyzet, hogy a legjobb lány barátom (aki iránt tleg sak barátságot érzek) összejött egy csávóval akiről lerítt hogy egy tapló, de ő szentül hitte hogy megváltozott, hogy vele kedves, őt szereti és neki olyanokat mondott amit még senkinek se..ezen párszor összekaptunk de miután a csávónak előjött a tapló énje és közben a fél sulit próbálta felszedni baratomat meg érzelmileg zsarolni rájött hogy igazam volt...szval sztem nembiztos hogy féltékeny, félthet barátilag is..fiuk egymas kozott siman latjak ha csak ki akar használni, ha te ezt meg nem is hiszed el..de nem akarok vészmadár lenni, ne így legyen..:D
2015. febr. 11. 21:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Az utolsó felvetésnek is lehet létjogosultsága....de akkor egyfajta "testvéri szeretetről" van szó. Védeni akar mindentől és mindenkitől aki veszélyes lehet Rád.....ezt is el tudom képzelni. Meg kell beszélni....

37F

2015. febr. 12. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!