Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a legjobb barátom tönkretenni a kapcsolatomat?
Én 17 éves vagyok, ő 18. Évek óta a legjobb barátom, mindent elmondok neki és 100%-ig megbízok benne. Sikerült elég sokszor csalódnom, a fiúkat illetően, és ő mindig kiállt melletem, nagyon sokat köszönhetek neki.
2 és fél hónapja összejöttem egy sráccal, akivel szintén régóta jóban voltam, és akit a barátom is ismer. (Mindhárman egy suliba járunk)
Komolyan, nagyon régóta nem éreztem ilyet fiú iránt, most úgy érzem, hogy újra tudok bízni a másik nemben, egyszerűen megfordult velem a világ és nagyon boldog vagyok. Viszont a legjobb barátom viselkedése nagyon elszomorít.... Ő mindig azt mondta, hogy azt szeretné, hogy olyan srác legyen mellettem, aki megbecsül és szeret, stb. Most pontosan egy ilyen van, ehhez képest folyton szidja, ahol tud, beléköt, folyton a falra festi az ördögöt, hogy "nézz már rá, két hét és megcsal", meg hasonlókat mond, amik nagyon fájnak. Egyszer kijelentette, hogy bármit megtenne, hogy megszabadítson tőle...
Nem értem a viselkedését és nagyon rosszul érzem magam.
Miért csinálhatja ezt?
Nem feltétlenül féltékenység ez.....inkább hiúsági kérdés!
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a barátod a másik srácot nem tartja elég jónak számodra. Valahogy úgy áll a dologhoz, hogyha Ő nem volt elég jó Neked, akkor Te miért kavarsz egy olyan sráccal aki szerinte rosszabb pasi, mint Ő.
Ha egy olyan pasival kavarnál, akit jobbnak tartana magánál, akkor le tudná rendezni magában a dolgot... hogy nem volt elég jó hozzád... de mivel Te nem így tettél, így elárulva érzi magát.
37F
Szerinted mit csinál egy NŐK amikor egy új baráti társaságban bemutatkoznak egymásnak....végigmérik a konkurenciát és megnézi melyik pasinál lenne esélyük.
Nos ez ugyanez, csak fordítva!!! Nem vagy közömbös a számára...bármennyire is titkolja!!!
37F
Az utolsó felvetésnek is lehet létjogosultsága....de akkor egyfajta "testvéri szeretetről" van szó. Védeni akar mindentől és mindenkitől aki veszélyes lehet Rád.....ezt is el tudom képzelni. Meg kell beszélni....
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!