Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bántó, ha vannak feltételeim egy férfi
külsejére?
Figyelt kérdés
Alapjáva véve nagyon alacsony és sportos a testem... Nem sok felesleg van rajtam, de az izom miatt többet nyom a mérleg.
Azt tudom magamról, hogy semmiféleképpen nem szeretnék egy olyan barátot, aki gyengébb nálam, vagy könnyebb...
Tudom, hogy nem szabadna ilyen előítéleteknek lenni, meg a személyiségét kell szeretni...
Hogy lehet elmondani egy srácnak, hogy nem jön be nekem. Beszélgetni szívesen beszélgetek.
Hogy lehet megkérni finoman, hogy nem férfi szemmel nézzem rám, hanem csak egy edzőtársként.
Nyíltan, egyenesen. Én legalábbis nagyon tudom értékelni ha valaki nem kertel.
2023. aug. 29. 11:08
3/10 anonim válasza:
Mellesleg nekem nem bántó ha, Neked emiatt nem vagyok vonzó.
2023. aug. 29. 11:09
4/10 anonim válasza:
nekunk ferfiaknak is vannak felteteleink egy no kulsejere
2023. aug. 29. 11:38
5/10 anonim válasza:
Nem kell kihangsúlyozni a részleteket, hogy hány kilónak kell lennie, meg pontosan hogyan kell kinéznie. Nem kell magyarázkodni azért, ha valakitől nem akarsz kapcsolatot. Sőt, az is lehet, hogy találkozol olyannal, akinél stimmelnek ezek az adatok, aztán mégsem érzel majd semmit se és nem akarsz tőle semmit.
2023. aug. 29. 11:57
6/10 anonim válasza:
Fő az őszinteség! A feltételeid szerintem a férfiak nagy része gond nélkül tudja teljesíteni, nem nagy elvárások. Bár azt nem tudom, hogy mennyire lehetsz erős és izmos, de magadgoz képest erősebb, izmosabb férfit válassz ismerkedésre. De pl. olyan is előfordulthat, hogy a külsőd és a személyiséged motiválna komolyabb edzésre egy nálad gyengébb és könnyebb férfit, hogy izmosabb és erősebb legyen.
2023. aug. 29. 12:35
7/10 anonim válasza:
Én azért így nem listáznám, mert lehet bántó. Csak mondd meg, hogy nem az eseted, nem érzed a szikrát.
2023. aug. 29. 14:19
8/10 anonim válasza:
"a személyiségét kell szeretni..."
. Arra ott vannak a barátok.
Egy intim kapcsolat a testi ÉS lelki vonzalomról szól.
2023. aug. 29. 14:37
9/10 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj de lehet hogy pont olyan a szeretsz bele véletlenül akire most azt mondod hogy biztos hogy nem.
Tud érdekes dolgokat okozni a kisugárzás meg a szerelem 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!