Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok, ha heti 1-2x...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, ha heti 1-2x tudtok találkozni a párotokkal vagy annyit se?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, és az első félév jól is ment, mert majdnem mindennap találkoztunk.

Jött az egyetem szeptemberben a páromnak, így lecsökkent heti 2-3 napra. Amiből probléma lett, mert hiányoljuk egymást nagyon, de a helyzetek miatt nem úgy alakultak. Aztán valahogy nagy nehezen sikerült beszorítani még 2 olyan napot, ami csak 2-3 óra hossza az egész.

Aztán most kezdi a második félévet.

Az órarendje nagyon rossz :( Amiről nem tehet.

Egész héten be lesz táblázva, csak a szombat és a vasárnap, ami szabad.

Ráadásul keres is másodállást, ami a hétvégénket is elveszi, ha hétvégén dolgozna, mert hétköznap nem tud. Na meg a tanulás óráról órára.

És előre ezeket látom, hogy havonta 1-2x fogunk tudni találkozni, ha tényleg így alakul majd ki. :(

Attól félek, hogy a sok teendő miatt egyre kevesebbet fogunk beszélni, találkozni, majd elhidegülünk egymástól. Nagyon érzékeny lélek vagyok, és hajlamos vagyok aggódni sok dolgokon, ha nem is lenne rá okom.

Ti hogy oldjátok meg, hogy azért ne teljen úgy el egy hét, hogy nem is találkoztatok, hanem tudjatok együtt is tölteni időt, nem 1-2 nap pár óra hosszát.

Videóhívás is szóba jöhetne, csak ezt soha nem csináltuk 1 év alatt, mert nem szeret videóhívásozni.

Összeköltözés sem opció, mert nincs miből, illetve nincs felkészülve rá.

Próbálok megoldást találni, rugalmasságot keresni, illetve megnyugtatni magamat, hogy megtaláljuk rá a megoldást. De eddig sikertelenül.

Én mindenben is támogatom a páromat, hogy neki jó legyen. De azért azt se szeretném, ha “elhanyagolna”.

Én is sulis vagyok, csak az óráim nagyon szellősek. Leghamarabb délelőtt 10-kor végzek, legkésőbb délután kettőkor, ő ehhez képest reggel 8-tól este 6-ig lesz az egyetemen, ráadásul egy másik városban. Ingázik.

20+ -sok vagyunk mind a ketten.

Segítsetek ötleteket adni.

Elnézést kérek előre is a helyesírásom miatt, csak írtam, hogy mit érzek és gondolok erről az egészről, erre nem figyelve.

tegnap 08:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%

Mi összeköltöztünk minél előbb.

Amíg ez nem jött össze, felváltva mentünk egymáshoz. Lehet egymásnál is tanulni.

Nyilván, ez offos, ha valaki a szüleinél él és az ezt ellenzi. Ilyenkor az lenne a megoldás, hogy a párod megy hozzád, de ő ehhez lusta. Nálam ez szakítóok lenne, ha 2-3 évig ez lenne a terve valakinek velem.

Max addig elfogadható ez az otthonélek, gyűjtök, háttérbe szorítom a párkapcsolatot, amíg össze nem tudtok dobni egy kauciót, meg egy kis vésztartalékot. Évekig nem.

tegnap 14:22
 22/26 anonim ***** válasza:
39%
Ha valóban neki is ez fontos lenne beszélne az anyjával, hogy ez a helyzet van mindenképp veled szeretne lenni, úgyhogy este is itt leszel vagy ő megy hozzád. Ha meg oké van olyan, tényleg olyan az anyuka, hogy az ő hazába nem jön senki, akkor meg pláne a költözésen kéne lennie az esze. Kettő meg és ha 2-3 év múlva, meg az lesz a gondja, hogy kezdőként nem keres annyit, aztán meg ő pénz pazarlásnak érzi az albérletet stb. Meg ez is, tanulni, dolgozni nem fáradt, mire fáradt, hogy együtt legyetek. Neki ez így jó, ahogy van.
tegnap 20:42
 23/26 anonim ***** válasza:
39%
Le lehet szavazni, nem mindenkinek az összeköltözésről szól a párkapcsolat.
tegnap 20:51
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleivel lakik, akkor mi a fityfenének erőlteti egyetem mellett a munkát? Így tényleg nem lesz rád ideje.
tegnap 22:34
 25/26 anonim ***** válasza:
49%
Én sem értem ezt az összeköltözés erőltetést sok embernél.. Szerintem az elején még randizgatni kellene, jól érezni magunkat, nem azonnal már a ki viszi le a szemetet típusú, kiábrándító dolgok...
tegnap 23:32
 26/26 anonim ***** válasza:
66%
En ismerek olyan valakit aki feladta a pesti eletet h a parja miatt Miskolcra koltozzon. Ott bezzeg nem talal munkat. Nagyon meg kell gondolni, manapsag nem is egyszeru meg olcso a koltozes.
ma 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!