Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok, ha heti 1-2x...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, ha heti 1-2x tudtok találkozni a párotokkal vagy annyit se?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, és az első félév jól is ment, mert majdnem mindennap találkoztunk.

Jött az egyetem szeptemberben a páromnak, így lecsökkent heti 2-3 napra. Amiből probléma lett, mert hiányoljuk egymást nagyon, de a helyzetek miatt nem úgy alakultak. Aztán valahogy nagy nehezen sikerült beszorítani még 2 olyan napot, ami csak 2-3 óra hossza az egész.

Aztán most kezdi a második félévet.

Az órarendje nagyon rossz :( Amiről nem tehet.

Egész héten be lesz táblázva, csak a szombat és a vasárnap, ami szabad.

Ráadásul keres is másodállást, ami a hétvégénket is elveszi, ha hétvégén dolgozna, mert hétköznap nem tud. Na meg a tanulás óráról órára.

És előre ezeket látom, hogy havonta 1-2x fogunk tudni találkozni, ha tényleg így alakul majd ki. :(

Attól félek, hogy a sok teendő miatt egyre kevesebbet fogunk beszélni, találkozni, majd elhidegülünk egymástól. Nagyon érzékeny lélek vagyok, és hajlamos vagyok aggódni sok dolgokon, ha nem is lenne rá okom.

Ti hogy oldjátok meg, hogy azért ne teljen úgy el egy hét, hogy nem is találkoztatok, hanem tudjatok együtt is tölteni időt, nem 1-2 nap pár óra hosszát.

Videóhívás is szóba jöhetne, csak ezt soha nem csináltuk 1 év alatt, mert nem szeret videóhívásozni.

Összeköltözés sem opció, mert nincs miből, illetve nincs felkészülve rá.

Próbálok megoldást találni, rugalmasságot keresni, illetve megnyugtatni magamat, hogy megtaláljuk rá a megoldást. De eddig sikertelenül.

Én mindenben is támogatom a páromat, hogy neki jó legyen. De azért azt se szeretném, ha “elhanyagolna”.

Én is sulis vagyok, csak az óráim nagyon szellősek. Leghamarabb délelőtt 10-kor végzek, legkésőbb délután kettőkor, ő ehhez képest reggel 8-tól este 6-ig lesz az egyetemen, ráadásul egy másik városban. Ingázik.

20+ -sok vagyunk mind a ketten.

Segítsetek ötleteket adni.

Elnézést kérek előre is a helyesírásom miatt, csak írtam, hogy mit érzek és gondolok erről az egészről, erre nem figyelve.

tegnap 08:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%

Ha ilyen sűrű egyetemi tanrend mellett még másodállást keres, akkor a veled való találkozás nagyon hátul van a prioritási listáján.

Én kerek-perec megmondanám neki, hogy ha fontos vagyok neki, akkor szakítson rám időt. Ha minden más fontosabb neki, akkor meg ne raboljuk egymás idejét.

tegnap 08:47
 2/26 anonim ***** válasza:
41%
Hát igen. Nekem is amikor dolgoztam egyetem mellett volt hogy 3 hétig nem találkoztunk az exemmel.
tegnap 08:49
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Arra van ido amire szansz.
tegnap 09:01
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Osszekoltoztunj. Pont emiatt, 3 honap utan. Azota sem volt hasonlo gond, hogy ne lenne idonk egymasra :D

(4 eve ugyanez a felallas).

tegnap 09:26
 5/26 anonim ***** válasza:
24%

Esetleg ha te is dolgoznal, akkor nem feltetlen kellene neki masodallas.

Egesz egyetem alatt meloztam, teljesen normal fizuk vannak, ket diakmunkas berbol azert fenn lehet tartani egy nem nagy lakast meg magatokat. Itt inkabb az a gond, hogy nem akar veled osszekoltozni es keresi a kifogasoat.

tegnap 09:28
 6/26 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem is az lehet a gond, hogy nem akar veled összeköltözni. Ilyen esetben pedig az lenne az ésszerű megoldás. Iskolába járni kell, mert nyilván tanulni mindig jó. Dolgozni pedig szintén kell, mert hát csak pénzből él ő is. Menj el dolgozni és akkor neki nem kell másodállásban dolgoznia + költözzetek össze!
tegnap 09:32
 7/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem nekes való ez a partner, ennyi.
tegnap 09:47
 8/26 anonim ***** válasza:
64%
Költözzetek össze, így legalább az este minden nap közös.
tegnap 09:51
 9/26 anonim ***** válasza:
14%
Sosem ertem miert eroltetik ennyire az osszekoltozest. Ez nekem olyan mintha onkent bortonbe kellene vonulnom.
tegnap 09:59
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtad milyen messze laktok egymástól. Egyetem után miért nem mész át hozzá vagy jön ő át hozzád? Tanulni ugyanúgy tudtok. Együtt is vagytok, tudtok beszélni, együtt aludni, de az idő nagy részében tanultok. Itt türelmesnek kell lenni, de nem tart örökké, átmeneti állapot. Másik ötlet meg és/vagy hétvégén találkozni munka után ugyanígy, hogy átmentek egymáshoz. Videóhívásos dologra meg. Ebben nem tudom mi kivetni valót talál azonkívül, hogy nem szeret, ha nincs más megoldása kibírhatná. Költözni pedig miért nem akar, mit mond, mikor akar? Én azt mondom ez tök jó, hogy így ötletelsz, de ha ő csak a kifogásokon van, akkor el kell gondolkozni. Ha úgy van vele majd alakul valahogy, max nem, az rég rossz. Egy kis akadály jön és ha ezt nem tudja megoldani és te vagy utolsó a listán, akkor…
tegnap 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!