Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egy csajos buliban van, sok pia társaságában. Azt mondta, hogy 10-kor felhív, mert akkor neki ingyenes, de nem hívott. Nektek nem esne rosszul?
Figyelt kérdés
Gondolom túl sokat ivott...2010. nov. 7. 22:26
1/8 anonim válasza:
Én el se engedném, vagy felügyeletet küldenék rá :) 17f
4/8 anonim válasza:
22:27-es,nem tudod milyen akkor egy igazi kapcsolat.
Rosszulesne,hogy nem hívott. De gondolj bele,ott van a lányokkal,jólérzi magát.Holnap mondd meg neki,hogy máskor ha megígér valamit,azt tartsa be,és zárjátok le az ügyet.Hidd el,többet érsz vele,mintha most összevesznél vele egy apróságon.
5/8 anonim válasza:
szerintem írj neki egy kedves sms-t..
6/8 anonim válasza:
jeszus -.-...nem vagy az anyja hogy hivogatnia kelljen..nekem speciál roszul esne ha a pasim elvárná hogy felhívjam..ha bulizni akar hadd menjen..ha szeret téged nem fog megcsalni ( de ahhoz hogy ezt elhidd bizalom is kéne)
abból hogy ez neked roszul esett, én a barátnőd helyében azt szűrném le hogy nem bízol bennem...
7/8 anonim válasza:
Amúgy menj el bulizni és kúrjál rojtosra egy jó kis muffot.
8/8 anonim válasza:
Szar ügy ha hívogatnia kéne, de ha megígérte hívjon is fel! Ezt számon kérheted, de azt nem, mit csinált helyette, bízz meg benne, hogy nem csalt meg, ha már a legkisebb bizalom hiány is fellép az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!