Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy fèrjem egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy fèrjem egyre hamarabb akar menni aludni?

Figyelt kérdés

Van kèt gyerek 8 ès 6 èves. 9 kor alszanak fèrjem èvekig èjfèl fele ment aludni simán el volt 7 óra alvással. Most mint egy öregember 10 előtt már aludni akar nem csinál este semmi házimunkát, mondván minden normális ember már 9-10 fele alszik nem èjfèlkor. Nem csinál megterhelő munkát irodába dolgozik fèl 4 ig aztán jön haza. 50 èves. Úgy csinál mint egy gyerektelen aki hazajön pihi, tv nèzès vacsi ès elhúz( na) aludni. Ès ha szólok, hogy èn se alszom ilyenkor tudjuk megcsinálni a teendőket, kiabál, hogy csináld meg nappal itthon vagy( munkát keresek) ráèrsz, nehogy már megvárjam vele ezekkel ès ő csinálja meg munka után.

Rengeteget ordít itthon ha èpp nem tud lefeküdni aludni vagy megkèrem valamire ès akkor mondja, hogy mit csináltam egèsz nap itthon ha erre nem vagyok kèpes megcsinálni.

Nálatok az apukák, ahol 7 kor kellnek reggel mikor fekszenek? Mennyire hisztizik ha nem mehet 10 kor aludni?

Gyerek előtt meg èjfèl 1 óra volt mire lefeküdt addig tv t nèzett.

jan. 21. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
20%
Hát, az én férjem 49 éves, es még kisebb gyerekeink vannak, de mindenben részt vesz, rohangál utánuk, neveli őket, kel hozzájuk ejjel, ha őt hívják, és semmi baja, nem kell külön pihengetnie, merthogy milyen öreg. Cipeli őket, kirándulunk, a háztartásban is részt vesz. Szóval az 50 az még nem nagyapó, hanem ereje teljében lévő férfi. Az, hogy a tied lusta, az más kérdés.
jan. 22. 17:22
 62/66 anonim ***** válasza:
100%
61. Van aki ere teljeben van de en mar 25 evesen alig birom.
jan. 22. 17:23
 63/66 anonim ***** válasza:
100%
Van két gyerekem és tudom milyen ellátni őket. Megértem és teljesen jogos az elvárásod, hhogy segítsen be. De bakker, este 9-10-kor már ne akarj csinálni semmit és hagyd aludni a férjedet is.
jan. 22. 17:47
 64/66 anonim ***** válasza:
73%

"Ilyeneken kéne elgondolkozni hogy ha történne esetleg valami, akkor hogy lenne."

Ezen már a házasság, de min. a gyerekek előtt illett volna.Itt az eredmény.

jan. 22. 18:52
 65/66 anonim ***** válasza:

Ha már más vagy jobb dolga nincs, inkább alszik. Azt hiszed, boldog? Unatkozik és szenved. Már csak időtöltésnek is jó és hasznos az alvás. Ha nem csináltok semmit együtt délutánonként, nem mentek el együtt sehova, ez marad neki. És persze neked is.

Ennyi erővel el is mehetne otthonról egyedül vagy másokkal. Amíg hazamegy munka után, még lehetne valamit javítanotok a közös életeteken.

jan. 23. 11:16
 66/66 anonim ***** válasza:

Két gyerekünk van. A kislányunk 5 éves a kisfiunk 6 hónapos. Konkrétan akkor alszunk amikor csak tudunk éjjel. Alig várjuk, hogy mindkét gyerek aludjon, hogy mi is aludhassunk. Mi már 8-kor aludnánk nemhogy 9-kor. 😅 Sokszor van, hogy még 8-kor pakolgatok a konyhában de már azt is későnek érzem. Biztos, hogy 9 után nem csinálnék nagytakarítást. Esetleg rosszul osztod be az idődet napközben? Gyeden vagyok a kicsivel de igyekszem mindennap főzni kisebb adag ételt, hogy elfogyjon de van, hogy akár 2 nagyon maximum 3 napra megfőzök. Ha tisztaság van nálatok és otthon vagy akkor este maximum összedobsz egy vacsorát, rendet raksz evés után ami szerintem 30 perc összesen. A főzési résszel együtt 1 óra.

Nem pártolom a férjedet de ha valóban otthon vagy akkor szerintem két nagyobb gyerek mellett simán belefér szinte minden ha jól osztod el az idődet. Természetesen azért ő is segíthetne. Nekem úgy tűnik elégge ellaposodott a kapcsolatorok.

jan. 23. 13:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!