Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy fèrjem egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy fèrjem egyre hamarabb akar menni aludni?

Figyelt kérdés

Van kèt gyerek 8 ès 6 èves. 9 kor alszanak fèrjem èvekig èjfèl fele ment aludni simán el volt 7 óra alvással. Most mint egy öregember 10 előtt már aludni akar nem csinál este semmi házimunkát, mondván minden normális ember már 9-10 fele alszik nem èjfèlkor. Nem csinál megterhelő munkát irodába dolgozik fèl 4 ig aztán jön haza. 50 èves. Úgy csinál mint egy gyerektelen aki hazajön pihi, tv nèzès vacsi ès elhúz( na) aludni. Ès ha szólok, hogy èn se alszom ilyenkor tudjuk megcsinálni a teendőket, kiabál, hogy csináld meg nappal itthon vagy( munkát keresek) ráèrsz, nehogy már megvárjam vele ezekkel ès ő csinálja meg munka után.

Rengeteget ordít itthon ha èpp nem tud lefeküdni aludni vagy megkèrem valamire ès akkor mondja, hogy mit csináltam egèsz nap itthon ha erre nem vagyok kèpes megcsinálni.

Nálatok az apukák, ahol 7 kor kellnek reggel mikor fekszenek? Mennyire hisztizik ha nem mehet 10 kor aludni?

Gyerek előtt meg èjfèl 1 óra volt mire lefeküdt addig tv t nèzett.

jan. 21. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
0%
Most olvasom azt a kommented, h beszéltél vele, de kozolte, hogyha nem tetszik válj el tőle. Szerintem mindenképp válj el tőle. Figyelj most is nehez mert nem segit semmibe, ha legalabb nem lesz akkor legalább nem stresszelsz. Egx narcisztikus nyomorult
jan. 22. 01:47
 52/66 anonim ***** válasza:
84%
51 komment és még senki nem kérdezte, hogy milyen a szex? Nagy tétekben fogadnék, hogy innen indul a gond.
jan. 22. 03:20
 53/66 anonim ***** válasza:

"Azt gondolom eddig vègigcsináltam, ezt a kis időt ki kell birnom."

Ha ezt gondolod, akkor minek ez a kérdés?Attól, hogy nyekeregsz a gyakorin és igazolást nyersz az általad választott férj lustaságáról, otthon nem fog változni semmi.Döntöttél, hogy ki kell még bírnod, akkor tedd azt hisztizés nélkül.A férjed nem érdekled, közölte is veled, hogy magában jól el is lenne, ha külön válnátok.Tehát tisztában vagy a véleményével.Ezek után teljesen mindegy, hogy gyerekes vagy nem gyerekes embereknek mi a véleményük a kialakult helyzetről.Rajtad nem fog segíteni és kész.

jan. 22. 04:15
 54/66 anonim ***** válasza:
90%

"Tudom milyen èrzès ha a szülők elválnak.... Bár lett volna családom apám."

Bár a gyerekeidnek is lenne. De ki kell abrándítsalak, a gyerekeidnek nincs apjuk. Van egy kan, aki megcsinálta őket, de szarik a fejükre onnantól. És most azt tanulják tőle, hogy a férfi és az apa szerepe otthon az, hogy döglik, xboxozik, ordítva parancsolgat, majd elvonul. És a gyerekeid EZT istenítik, es te nem veszed észre, ez mekkora baj. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid ezt a mintát tanulják meg és kövessék majd felnőttkorukra, akkor persze, maradj, szerencsétlenkedjetek tovább, sok sikert.

jan. 22. 09:46
 55/66 anonim ***** válasza:
90%

Normális.

Ahogy idősödik az ember, úgy nő az alvásigénye, olvass utána. Szocotthonban dolgoztam, félnapokat végig aludtak+ éjszaka is.

Komolyan, mit vársz egy 50évestől? Mire számítottál mikor 44 éves volt és szültél neki még egy gyereket??

Inkább hagyd pihenni, mert hamar özvegy leszel.

jan. 22. 10:58
 56/66 anonim ***** válasza:
69%

Mi az a munka, amit napközben nem érsz rá megcsinálni? Egész nap otthon vagy...

Mosogatni meg asztalt leszedni vacsora után szokás és nem este 10 után. Komolyan érdekel milyen napi teendők vannak,amiket szerinted alvásidőben kellene elvégezni?

jan. 22. 11:03
 57/66 anonim ***** válasza:
77%

"kèt gyerek 8 ès 6 èves. 9 kor alszanak"

Ha szeretnétek még javítani a kapcsolatotokon és a helyzeten, akkor jó lenne, ha beszélnétek erről.

Napközben elintéznéd a dolgaidat, 9-kor megfürödnél, és lefeküdnél, aztán jönne melléd.

(A mosogatás várhat reggelig.)

jan. 22. 11:04
 58/66 anonim ***** válasza:
Éltek házaséletet?
jan. 22. 11:09
 59/66 anonim ***** válasza:
82%

Azta. A férjem 15 évvel fiatalabb a tiednél és úgy vannak hasonló korú gyerekeink, sőt, a nagy idén lesz 10 éves. Inkább kicsit már nagypapakor felé megy, se türelme, se energiája ehhez szerintem. És az is emiatt van ám, hogy egyre korábban elfárad és aludna.

Amúgy háztartásbeliként valóban illene a hazimunkát megcsinálod, neki viszont apaként kéne, hogy legyen igénye a gyerekeire. De hát nincs, ez egyértelmű. Szerintem nagyon nem tudsz vele mit kezdeni, fiatalabb és energikusabb nem lesz.

jan. 22. 14:44
 60/66 anonim ***** válasza:
38%
Ha megtartod szerintem életed végéig élősködni fog rajtad, de úgy hogyha beteg lesz akkor el fogja várni hogy akkor is gondozd, viszont ha te lennél beteg majd véletlenül, lehet akkor fog neki pont eszébe jutni válni, mert nem tudna semmit kezdeni ha egyszerre minden rászakad. Ilyeneken kéne elgondolkozni hogy ha történne esetleg valami, akkor hogy lenne.
jan. 22. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!