Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tartjátok ezt igaznak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok ezt igaznak?

Figyelt kérdés

"Statisztikákat olvasva és a tapasztalatom szerint akkor az igazi egy kapcsolat, ha 18-23 éves a nő és soha nem volt még senkivel csak egyedül a párjával. Ilyenkor a nő mindenkit kizár az életéből és csak a szerelmére koncentrál. A szerelme kerül előtérbe és nem a problémákat keresi, hanem a problémákra a megoldásokat. Ez egy fontos láncszem, hogy tartós legyen a kapcsolat. Az ilyen nő csodálatos! Látszik rajta a boldogság. Ha egy ilyen szeretetéhes nőt megcsalja a párja, az fel se fogja, hogy ez mekkora pusztítást végez a nő lelkében. Így működik a szerelmes nő.

Ha a nőnek volt kettő vagy több párja, azok lelkileg csúnyán mondva megerősödtek. Ilyenkor nem a férfi kap fontos szerepet a nő életében, hanem csak a társ, akit csúnyán mondva lehet "használni" és eldobni. Pl.: dolgozz, hozz haza pénzt, stb. A nő elkölti, de mellette szidja a férfit, tehát rajta vezeti le a feszültséget. Ez a fő modell. Van kivétel. De engem igazol, hogy 70% körüli a válás arány."

tegnap 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Magyarul: olyan nő kell mellém, akivel szarul is bánhatok, mert nem tudja, hogy jobbat is kaphatna.

Pont reggel volt ilyen téma a rádióban, a csaj 15 éve van a férjével aki olyan undorító szinten fukar vele és a gyerekükkel, hogy ezt valóban csak egy olyan nővel tudta megcsinálni, akinek ő volt az első és nem tudta, hogy ez nem normális dolog, sokkal jobbat érdemelne.

tegnap 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem, nem igazol téged semmi.

Ami pedig fent olvasható, nem más mint egy kontrollmániás, birtokló hímsoviniszta férfi vágyálma.

tegnap 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Huszonöt éves nő vagyok, aki huszonegy évesen jött össze a jelenlegi párjával (aki minden szempontból fantasztikus), aki az első igazi kapcsolata; ennek tükrében írom, hogy a fenti nemcsak, hogy nem igaz, de egyszerre lenéző és káros hozzáállás. Tulajdonképpen azt mondja, hogy válassz egy fiatal, tapasztalatlan nőt, akit úgy magadba tudsz bolondítani, hogy fel se tűnjön neki, hogy rossz a kapcsolata és hogy találna jobbat is.

Aki azzal lát problémát, hogy a másik "lelkileg megerősödött", az nem egy egyenlő párt keres, akivel őszintén szerethetik egymást, hanem valakit, akit le tud nyomni maga alá.

Minden olyan helyzet, ahol a tapasztalatlanság előnyt jelent, valóban a kihasználásról szól, a másik tudatlanságban tartásáról. Gyomorforgató.

25/N

tegnap 12:24
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

42 éves vagyok. Egy exem volt, akivel 36 évesen vesztettem el. 5 évig voltunk együtt, kiment külföldre, nem mentem vele, szakítottunk.

Beleszerettem valakibe. Őt is feltétel nélkül, teljes szívből szeretem, elhalmozom szerelemmel, mert keveset kapott életében.

Jólesik Neki nagyon. Teljes a bizalom.

Nem szeretnék harmadik férfit, és ő sem többedik nőt.

tegnap 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Normális nő vagy férfi ha csalódott is akár többször feláll, javít magán és nem a következő meg a következő párját bünteti hiszen végre boldog szeretne lenni és boldoggá szeretné tenni a párját.

Nem vagy normális!

tegnap 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

18-22 év között volt a legutóbbi 3 barátnőm, ebből 2-nek én voltam az első pasija, szóval van tapasztalatom bőven a témában.

A cikkel alapvetően egyetértek, csak egy valamit felejt ki:

Ezeknak a csajoknak fontos, hogy fel tudjanak nézni a csávóra. Ha a csávó töketlenkedik, akkor az igaz, hogy tűrnek egy ideig, de később lecsökkennek az érzelmek, és gondolkodás nélkül lelépnek.

Aki tehát azt hiszi, hogy a tapasztalatlan csajoknál bármit megtehet, az tévedésben van.

tegnap 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Ez megint egy undorító, korlátozó elvárás nőkkel szemben. A szokásos kettős mérce, nyilván egy férfinak akármennyi nője lehet. Értem én, hogy egy tapasztalatlan, fiatal lány előnyös, könnyebben benne ragad egy szar kapcsolatban, mert azt hiszi, hogy sosem lesz másik párja ha szakít.

Rohadtul nem egészséges mindent kizárni, és csak a párunkra koncentrálni. Max egy bántalmazónak előnyös ez, aki el akar zárni a kapcsolataidtól. Egy egészséges kapcsolat mellett ugyan úgy megmarad az ember személyisége, családi/baráti kapcsolatai a párjától függetlenül is (ha nő, ha férfi).

Igen, fontos a megoldásokat keresni, egy kapcsolatban lesznek vitás helyzetek. De betegesen ragaszkodni teljesen más, sokszor az a jó lépés, ha elengedjük, ami nem megy. Nem lehet mindent megoldani.

Jaj hagyjuk ezt az érzelmi zsarolást, hogy az ilyen nő milyen csodálatos, meg nem szabad megcsalni. Csodálatos, mert meghunyászkodik, és engedelmes? Nem kell a puncsolás.

Bizony, ha egy nőnek több párja volt, az megerősödik, ez nem csúnya szó erre. Tapasztaltabb lesz, jobban ki tud állni magáért, tudja, hogy mi nem fér bele, mire vágyik stb (ez férfiakra is igaz).

Teljesen ki van forgatva ez a másik véglet. A kihasználás, a feszültség levezetése egymáson nem attól függ, kinek hány partere volt. Főleg nem igaz, hogy ez kifejezetten nőkre igaz. Csak hogy egy statisztikát mondjak, a bántalmazó kapcsolatok 95%ban a férfi a bántalazó fél.

(forrás: [link]

Egyáltalán nem az a fő modell, amit vázoltál. Manapság mind a kettő fél dolgozik. Sok probléma lehet, ami a válasokhoz vezet, nevetséges és szánamas ezt kizárólag a nőre tolni, pláne arra, hogy ez hányadik kapcsolata. Röviden: tapasztalatlan lányok a legjobbak, akik belenyugodnak akármilyen szar a kapcsolat, mert ez aztán “érték”. Hányinger ez az egész okfejtés.

tegnap 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha lányom lenne, arra tanítanám, hogy nagy ívben kerülje azt, aki így vélekedik. Ha fiam lenne, arra tanítanám, hogy soha ne legyen neki ez a normális.
tegnap 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Jóistengyerele, mik ezek a baromságok, amiket ide beírkáltok?? 🤡

Kb az a színvonal, mintha egy bukásra álló hatodikos bioszdogáját idézve akarnád megvédeni az orvosi diplomád.

Ez elég nagy baj, hogy minden hülye azt tesz a fel a netre, amit kedve van, és ezt egyesek komolyan is veszik. Nem tudtok szűrni az információk és a források között, és ennyire hülyék vagytok, vagy azt hiszitek, hogy mi vagyunk ennyire hülyék, hogy ezt megesszük?

tegnap 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
Ez a selejt férfiak receptje, van belőlük úgy 75%-nyi. A maradék minőségi férfi az egészséges mentalitású, "megerősödött" nőkkel is boldogul, sőt ilyen nőt igényel.
tegnap 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!