Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kijelentésről? Igaznak tartjátok?
Olyannal nem is megyek randira, akiről ezt feltételezem, ettől fuggetlenul, ha akkor találkozom először az adott férfivel, mindenképp nappal és emberek köze megyek vele, hogy véletlen se legyen baj. Illetve mindig szólok valamelyik baratnomnek, hogy kivel, hova és hanyra megyek, biztos, ami biztos.
Azért a két dolgot egymással szembe állítani baromira nem ugyanaz, azért az erőszaktól való félelem sokkal komolyabb, mint azon izgulni, hogy vonzó lesz e a másik fel.
Egyéne válogatja. Én pl sosem randiztam olyannal akit előtte valamennyire nem ismertem meg, vagy amennyiben közös ismerősünk volt, nem szereztem információt Róla.Ez alapján azért kialakítottam egy képet.
Az első randi természetes hogy nem olyan helyen történt ahol ember nem jár. Forgalmas részen, olyan beülős helyen ahol többen vannak, és nappal történt.
Attól viszont így is lehet tartani hogy a későbbiek folyamán amennyiben részemről nem működik, a másik fél részéről igen, zaklatni fog a későbbiekben. Ehhez teljesen idegenről előzetesen nem lehet elég információt szerezni, és ezt sajnos elkerülni se lehet.
Azért a kettőt nem említeném egy lapon xD
A második fele ráadásul hülyeség, elég alacsony lehet valakinek az ingerküszöbe, akiben ez félelmet vált ki.
*Mivel kozteruleten randizok, kicsiba nem szállok be, olyantol abszolut nem tartok hogy gyilkos vagy akármi
Ezek akkor jutnak csak eszembe, ha pl felmegyek hozzá..
Én attól féltem mindig hogy kínos lesz, mert nem klikkelünk.
Alkohol hatására/online más az ember, közvetlenebbek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!