Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mennyire tartjátok igaznak?
2013. dec. 28. 15:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen!Tapasztalatból mondom.
3/7 anonim válasza:
Aki ostobán viselkedik, az nem okos, nem igaz?
4/7 Költőnő? válasza:
az első részével igen
a másodikkal nem, mert okos nem csak az lehet, aki tanul
okos lehet az is, aki él és tapasztal, csak azt mondjuk én az okos mellett még bölcsnek is gondolnám
5/7 anonim válasza:
Azt nem tufom, mennyire vagyok okos, de rám sajnos nagyjából igaz :/
6/7 anonim válasza:
sajnos igen, tapasztaltam már :(
22/F
7/7 anonim válasza:
Az első felével nem értek egyet, mert számomra egy kicsit ellentmondásos, amit ott írnak. Aki a tökéletességre törekszik, az miért ragaszkodna a rosszhoz, azaz a tökéletlenhez? Ez a butaság és az önbecsülés hiányának a jele, nem az intelligenciáé. A második felében már lehet igazság, de akkor sem feltétlen igaz minden okos nőre.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!