Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lépnétek ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépnétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem 1 hónapja egy egyedül élő lánnyal. Már voltam nála párszor. Tény, puritán módon él panellakásban, nem sok minden van otthon neki.

De sosem kínált meg semmivel, már én szóltam, hogy keresek egy bögrét, legalább csapvizet hadd igyak. Egyik reggel ülünk a konyhában, csinál magának kávét, és iszogatja. Én meg nézem. Engem nem kínált meg. Nem a kávé kell, csak én nem ehhez szoktam. Akárki idegent is megkínálsz, én meg a barátja vagyok. Furcsa nekem.

ma 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durva. Alap,ha jarok vkivel ,h otthon ebeddel kaveval teaval kinalom.
ma 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kinyitnám a szám és kérnék. Elvégre nem vendége vagy, hanem a barátja.
ma 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább van valamennyi szókincse? Hogyan és milyen célból történt az ismeretség? Simán unaloműzés?
ma 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én múltkor még a gázszerelőt is megkérdeztem, hogy kér-e egy kávét/teát/üdítőt...

Az is alap, hogy ha magamnak csinálok reggel kávét, akkor viszek a páromnak is (sőt, mostanában nagyon ritkán kávézom, de ha előbb kelek megcsinálom neki).

A barátnőd esetleg nem mondott olyan, hogy "érezd magad otthon", ezért számára mondjuk egyértelmű, hogy majd kiszolgálod magad?

ma 16:31
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es, olyant sem ejtett el. Számomra furcsa, mert én falusi gyerek vagyok, ha jött egy szakember, mindenki megkapta a fogadást. Én ilyent még nem láttam. Azért érdekes, pont az én nőm ilyen. Mondtam neki amúgy, ha én nem leszek teszem fel, akkor a következő kannak azért adjon valamit, hogy ne fusson el.
ma 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mondtam neki amúgy, ha én nem leszek teszem fel, akkor a következő kannak azért adjon valamit, hogy ne fusson el."

És erre mit reagált?

Mondjuk azért elég tahón tálaltad te is a problémát...

ma 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Annyit mondott, én egyedül élek, nem tartok itthon üdítőt. Amúgy egy nagyon határozott, kemény nő, aki falat emelt maga köré, régóta egyedül élő macskás lány, és én betoppantam, nem tudja hova tenni szerintem.
ma 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
sakk matt
ma 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
És mi vonz téged ebben a fap..inában?
ma 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!