Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnétek ebben az esetben?
Összeismerkedtem 1 hónapja egy egyedül élő lánnyal. Már voltam nála párszor. Tény, puritán módon él panellakásban, nem sok minden van otthon neki.
De sosem kínált meg semmivel, már én szóltam, hogy keresek egy bögrét, legalább csapvizet hadd igyak. Egyik reggel ülünk a konyhában, csinál magának kávét, és iszogatja. Én meg nézem. Engem nem kínált meg. Nem a kávé kell, csak én nem ehhez szoktam. Akárki idegent is megkínálsz, én meg a barátja vagyok. Furcsa nekem.
Én múltkor még a gázszerelőt is megkérdeztem, hogy kér-e egy kávét/teát/üdítőt...
Az is alap, hogy ha magamnak csinálok reggel kávét, akkor viszek a páromnak is (sőt, mostanában nagyon ritkán kávézom, de ha előbb kelek megcsinálom neki).
A barátnőd esetleg nem mondott olyan, hogy "érezd magad otthon", ezért számára mondjuk egyértelmű, hogy majd kiszolgálod magad?
"Mondtam neki amúgy, ha én nem leszek teszem fel, akkor a következő kannak azért adjon valamit, hogy ne fusson el."
És erre mit reagált?
Mondjuk azért elég tahón tálaltad te is a problémát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!