Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ebben az esetben mit lépnétek?
A párotok szerszáma egy baleset következtében megszűnik létezni.
Szal behatolás többet nincs.
A férjetek viszont felajánlja, hogy lehettek mással is emiatt.
Megmaradnátok szex nélkül vagy élnétek a lehetőséggel?
Vagy lelépnétek?
Én fordított helyzetről tudok, ott a feleség egy baleset következtében lebénult. A férj ápolja, vele maradt, de természetes, hogy 40 évesen még igénye van a szexre. Hogy a feleség tud-e róla, fogalmam sincs, de a férfi időnként összejár más nőkkel. Onnan tudom ezt, hogy az egyik nő a volt kolléganőm, gyakran elé jött a férfi munka után.
Ha a párommal ilyesmi történne, én tudom, hogy ő nem várná meg, hogy félrelépjek. Sokkal önérzetesebb ennél, egészen biztos vagyok benne, hogy ő hagyna el inkább. Nem engedné, hogy "sajnálatból" vele maradjak. Vannak emberek, akik ilyenkor teljesen befordulnak és nem hagynak még esélyt sem arra, hogy a másik eldönthesse, maradni akar vagy menne. Talán pont ezzel akarják kivédeni a további sérülést.
36/N
A valóságban nem ezt tapasztaltam.
Titkos kapcsolatok vagy megegyezés, hogy a nő elmehet. Sőt, van ahol lelépett végleg.
Itt meg mindenki kiegyezik a pettinggel...
Na ne!:D
Szal én lepontoztam az első hozzászóló kivételével mindenkit.
Mondj igazat és betörik a fejed :) mindig azt hiszem hogy a kérdező választ akar a kérdésére és rendre kiderül hogy csak az jó ami egybevág az ő véleményével :)
De se baj.
Annyit azért hozzá tennék hogy más ha megromlik egy kapcsolat és érdek fűz össze nem szeretet és más ha egy baleset folytán történik valami a testtel de az érzelmek megmaradnak. Egy egészséges férfit akit már nem szeret és valószínűleg nem is tisztel a nő csak abban az esetben nem csalja meg ha az erkölcse nem engedi és van lehetősége kilépni.
Mindent az érzelmek határoznak meg és ha figyeltél kérdező itt a hozzászólásokban is szerepel hogy ha amúgy a kapcsolat és az érzelmi szál sértetlen marad akkor nem keresnének mást egyéb esetben igen. De gondolom ennyire nem érdekelt hogy bele is gondolj mit jelent amit ide írtak/írtunk.
Akkor minek teszel fel kérdést ha nem fogadod el a válaszokat?
Egyébként az ujjazáson és orálon kívül van dildo is,valamint ha a pasinak nincs nemiszerve akkor felcsatolhatóst is felvehet. Ezek mind alternatív megoldás. Aki nem szereti kellően a partnerét az ezekre nem is gondol csak otthagyja. Ilyen is van. És van olyan is,aki szeretve szereti a párját. Ha nem tudnád kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!